Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

University of Massachusetts Amherst

Johdanto

UMass Amherst toivottaa sinut tervetulleeksi liittymään haaveilijoiden, innovoijien, luojien ja tekijöiden monipuoliseen ja osallistavaan yhteisöömme. Ota selvää, kuinka voit tutkia kiinnostuksen kohteitasi ja kehittää taitojasi tehdäksesi jälkesi maailmaan UMass-koulutuksen avulla.

Tämä on sinun hetkesi.

Tämä on tilaisuutesi.

Tämä on UMass.

UMass yhdellä silmäyksellä

Viimeisen vuosikymmenen aikana Massachusettsin yliopisto on jatkanut hurjaa nousuaan sekä maineen että huippuosaamisen suhteen. Vuodesta 2010 lähtien UMass Amherst on noussut sijalle 26 US News & World Reportin Best Colleges Guide -oppaassa, mikä tekee siitä yhden Amerikan huipputason julkisten yliopistojen parantuneimmista oppilaitoksista. UMass Amherst, joka sijaitsee Amherstissä, Massachusettsissa, sijaitsee lähes 1 450 hehtaarin alueella luonnonkauniissa Pioneer Valleyssa Länsi-Massachusettsissa, 90 mailin päässä Bostonista ja 275 mailin päässä New York Citystä. Kampus tarjoaa rikkaan kulttuuriympäristön maaseudulla lähellä suuria kaupunkikeskuksia. University of Massachusetts Amherst on New England Commission of Higher Educationin akkreditoima.

Kasvaa syvistä juurista

University of Massachusetts Amherst on ollut horjumaton sitoutuminen sosiaaliseen muutokseen ja paremman maailman luomiseen vuodesta 1863 lähtien, kun se perustettiin Massachusettsin maatalousyliopistona, joka tunnetaan nimellä Massachusetts Agricultural College. Olemme omistautuneet yleisön kouluttamiseen, uuden tiedon tuottamiseen ja löytöjen soveltamiseen yhteiskunnan parantamiseen – tätä tehtävää edustamme edelleen. Yli 150 vuoden ajan olemme olleet joidenkin yhteiskuntamme suurimpien muutosten eturintamassa naisten oikeuksien tukemisesta ja yhteyksistämme varhaiseen abolitionistiseen liikkeeseen yhteiskunnallisiin levottomuuksiin, joita tapahtui kampuksellamme ja eri puolilla maata koko maassa. 20. vuosisata.

Nykyään olemme ylpeänä 200 parhaan ohjelman joukossa maailmanlaajuisesti 29 akateemisessa tieteenalalla ja keräämme edelleen maailmanlaajuista tunnustusta huippuosaamisesta tutkimuksen, stipendin ja yrittäjyyden alalla. Aktivismi ja edunvalvonta elävät ja voivat hyvin UMassin kampuksella. Juhlistamme edelleen syviä juuriamme yhteiskunnallisessa muutoksessa sitoutumalla monimuotoisuuteen, tasapuolisuuteen ja kaikkien opiskelijoiden osallisuuteen. Lähestymistavastamme tutkijoihin kampuksellamme menestyviin opiskelijaorganisaatioihin, UMass-opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan yhteisö muuttaa maailmaa joka käänteessä.

Olemme vallankumouksellisia

University of Massachusetts Amherst vallankumouksellinen henki kulkee suonissamme. Pyrimme vastaamaan uusiin kysymyksiin, haastamaan vanhoja käytäntöjä ja rakentamaan maailmaa, jossa jokaisella on taustastaan riippumatta vapaus olla oma itsensä. Annamme toisillemme mahdollisuuden tehdä paremmin, saavuttaa pidemmälle ja saavuttaa enemmän pyrkiessämme huippuosaamiseen. Kun kyse on haasteesta, näemme mahdollisuuksia, emme ongelmia. Kun jokin tuntuu mahdottomalta, työskentelemme kovemmin, kaivamme syvemmälle ja luomme innovaatioita, jotka voivat muuttaa maailmaa.

Koska UMass Amherstillä olemme vallankumouksellisia.

Breaking New Ground

Koko historiansa ajan UMass Amherst on osoittanut vahvaa institutionaalista sitoutumista tutkimuksensa ja stipendiensä vaikutusten laajentamiseen uusiin suuntiin, uusien kumppaneiden kanssa ja luovien yhteistyötapojen avulla.

Itse asiassa UMass-tutkijat eri tutkintojen ja tieteenalojen välillä tekevät yhteistyötä teollisuuden kanssa tuodakseen tutkimustensa hedelmät markkinoille. UMass kannustaa yrittäjyyshenkeä, joka täyttää yhteisömme innovaattoreilla Innovation Challengesta – opiskelijoille ja nuorille alumneille suunnattavasta neliosaisesta, kampusten välisestä yrittäjyyskilpailusta – aina eri alojen yhteistyökumppaneiden riskirahastojen helpottamiseen.

Sitoumuksemme sinulle

University of Massachusetts Amherst on pitkäaikainen sitoutuminen sosiaaliseen edistymiseen, syvä arvo eri näkökulmille ja pyrkimys osallistavaan huippuosaamiseen.

Julkisena maa-avustuslaitoksena UMass Amherstillä on historiallinen ja nykypäivän vastuu tarjota pääsy ja mahdollisuudet kaikille ihmisille. Edistämme molemminpuolisen kunnioituksen yhteisöä varmistamalla turvallisen, edistyksellisen ja ymmärtäväisen kampuksen kaikille.

Maailmanluokan koulutus. Milloin vain missä vain.

UMass Amherst on todellinen yliopisto ilman seiniä (UWW). Uudet lähestymistavat ja perinteisten koulutuksen esteiden poistaminen UWW tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman korkealaatuisia koulutusohjelmia – tutkinnon suorittamisesta jatko-ohjelmiin ammatilliseen kehittymiseen – innovatiivisissa ja joustavissa muodoissa. Olemme johtamassa vastuun integroida täysin kasvokkain tapahtuvat ja virtuaaliset koulutuskokemukset UMass Amherstissä, mikä tarjoaa vallankumouksellisen pääsyn kaikille oppijoille.

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Amherst

    Amherst, Yhdysvallat

    Kysymyksiä