Keystone logo
University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Johdanto

Pitt Onlinen, yliopiston opetus- ja oppimiskeskuksen jaoston tehtävä on tarjota jatko-opiskeluohjelmia, jotka ovat oikeassa suhteessa Pittsburghin kampuksen opiskelijoille tarjottujen laatuun, tiedekuntaan ja tukipalveluiden tasoon nähden. Pitt Onlinelle valittu tiedekunta opettaa kursseja sekä kampuksella että sen ulkopuolella ja tarjoaa saman sitoutumisen laatuun, tarkkuuteen ja korkeimpien ammatillisten vaatimusten noudattamiseen.

Pitt Onlinen kautta samat korkealaatuiset ohjelmat, joita tarjotaan perinteisissä luokkahuoneissa, ovat nyt pätevien hakijoiden saatavilla heidän maantieteellisestä sijainnistaan riippumatta. Tukipalvelut on myös suunniteltu tarjoamaan Pitt Online -opiskelijoille ylivoimainen oppimisympäristö virtuaalisen pääsyn kautta yliopiston moniin resursseihin, mukaan lukien digitaaliset kirjastot, akateeminen neuvonta ja opetusmateriaalit.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Kysymyksiä