
MSc in
MSc tekoälystä ja automaatiotekniikasta University of Siena

Johdanto
Tekoälyn ja automaatiotekniikan maisteri antaa opiskelijoille vahvan tieteellisen ja teknologisen taustan monimutkaisissa suunnitteluongelmissa painottaen kehittyneitä aiheita tekoälyssä, koneoppimisessa, robotiikassa ja automaatiotekniikassa. Opiskelijat hankkivat tarvittavat tiedot ja asiantuntemuksen uusien ohjelmisto- ja laitteistoarkkitehtuurien suunnitteluun, ja heidät pyydetään jo varhain vuorovaikutukseen alalla toimivien yritysten kanssa saadakseen todellista kokemusta tällä hetkellä kuumista aiheista. Maisteri tarjoaa runsaasti työmahdollisuuksia isoissa yrityksissä sekä startupeissa, julkisissa laitoksissa ja tutkimuskeskuksissa.
Tekoälyn ja automaatiotekniikan maisteri opetetaan englanniksi.
Hae nyt!
Tervetuloa Sienaan
University of Siena on yksi Euroopan vanhimmista yliopistoista, joka on perustettu vuonna 1240.
Sen historia on kehittynyt Toscanan kulttuuriperinteen rinnalla keskiajalta nykyaikaan.
Siena sijaitsee Toscanan sydämessä loivasti kumpuilevien kukkuloiden maisemissa. Kolmelle jyrkälle kukkulalle rakennettu ja muinaisten muurien ympäröimä kaupunki on ainutlaatuinen kaupunki, jossa opiskelijat voivat viettää kannattavan opiskelujakson, täynnä mahdollisuuksia henkilökohtaiseen rikastumiseen.
Opetussuunnitelma
Opiskelijat voivat suorittaa ohjelman keskittymällä joko tietojärjestelmien suunnitteluun tai robotiikkaan ja automaatioon. Erityisesti opiskelijat voivat valita kursseja, jotka kattavat kehittyneiden tietokantajärjestelmien suunnittelun kysymyksiä, kuten hakukoneteknologiat ja tiedonhaun; muodollisten kielten teoria ja kielen jäsentimien ja luonnollisen kielen käsittelytyökalujen tekniset näkökohdat; bioinformatiikan ja tietojärjestelmien sovellukset biologisiin tietokantoihin; kuvankäsittelyn algoritmit; tekniikat monimutkaisten dynaamisten järjestelmien mallintamiseen, analysointiin ja simulointiin; järjestelmän tunnistamiseen ja suodattamiseen sovellettavat estimointiteorian periaatteet; nykyaikaiset epävarmuuden esityksen paradigmat ja tärkeimmät tekniikat epävarmojen järjestelmien analysointiin ja suunnitteluun; osaaminen kehittyneiden anturijärjestelmien suunnittelussa.
Akateeminen kalenteri
University of Siena ovat ottaneet käyttöön lukukausijärjestelmän.
Lukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen: lokakuusta tammikuuhun ja maaliskuusta toukokuuhun. Jokaisen lukukauden lopussa järjestetään koejakso.
Jokaisella laitoksella on kuitenkin oma akateeminen kalenterinsa, joka löytyy laitosten verkkosivuilta (osiosta "Didattica"): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti
2020-2021 ohjeellinen akateeminen kalenteri
Syyslukukausi (1. lukukausi)
- Luentojakso: 1.10.2020 - 18.1.2021
- Koeaika: 21.1.-1.3.2021
Kevätlukukausi (2. lukukausi)
- Luentojakso: 4.3.-14.6.2021
- Koeaika: 17.6.-31.7.2021
Vahva kansainvälinen tehtävä
Kahdeksan vuosisadan historiansa aikana University of Siena on tuottanut laajan valikoiman tutkimuksia monilta kulttuurin eri aloilta.
Vuosien varrella University of Siena on parantanut kansainvälistymisstrategiaansa tavoitteenaan vahvistaa kansainvälisiä akateemisia suhteitaan ja houkutella opiskelijoita ja tutkijoita eri puolilta maailmaa.
Tämä historiallinen instituutio on 2000-luvun alussa kyennyt kohtaamaan oppimisen, tiedon ja tutkimuksen globalisoitumiseen liittyviä haasteita useilla kansainvälisillä yhteistyöhankkeilla.
Uusia kansainvälisiä yhteistyösopimuksia ja -projekteja solmitaan vuosittain, lisääntyvä määrä englanninkielisiä tutkintoja ja kursseja, hyvä sijoitus kansallisissa ja kansainvälisissä rankingeissa; nämä ovat joitain tuotteen University of Siena vahvuuksista.
Galleria
Ohjelman lukukausimaksu
Uramahdollisuudet
Tietotekniikka- ja automaatiotekniikasta valmistuneet voivat työskennellä teollisuudessa, julkisissa yhtiöissä, rahoituslaitoksissa ja tutkimuskeskuksissa, joiden T&K-osastot harjoittavat toimintaa tietojärjestelmien, teollisuusautomaation ja robotiikan aloilla. Lisäksi tietokone- ja automaatiotekniikan MSc-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä tietotekniikan tohtoriohjelmiin.
Tarkemmin sanottuna tietokone- ja automaatioinsinöörille sopivat ammatit, jotka edellyttävät korkeatasoista osaamista ja taitoja teollisuusautomaatiosta ja prosessinohjauksesta; robottijärjestelmät; dynaamisten järjestelmien mallintaminen ja simulointi; tietojen analysointi; tietojärjestelmä; järjestelmät, mukaan lukien tekoäly; integroitujen laitteisto-/ohjelmistojärjestelmien suunnittelu; ihmisen ja koneen väliset rajapinnat, jotka hyödyntävät luonnollista kieltä; ihmisen ja robotin rajapinnat; biologisten tietokantojen suunnittelu ja hallinta.
Tietokone- ja automaatiotekniikasta valmistuneet voivat päästä Italian ammattiyhdistykseen, tietotekniikkaan.