Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Johdanto

University of South Carolina Salkehatchie sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Carolinan matalassa maassa kampuksineen Walterborossa ja Allendalessa. Kun kampuksemme on kasvanut, niin myös koulutukselliset, kulttuuriset ja taloudelliset vaikutuksemme yhteisöön ovat kasvaneet. Olemme innoissamme siitä, että voimme jatkossakin olla tärkeä osa paikallisten kansalaisten elämää, kun aloitamme palveluksemme viiden vuosikymmenen ajan maaseudun matalassa maassa.

Etelä-Carolina Salkehatchien yliopistossa opiskelijamme menestyvät ja saavat mieleenpainuvia yliopistokokemuksia. Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus kasvaa ja oppia kohtuuhintaisilla lukukausimaksuilla, runsailla tutkintovalinnoilla, alhaisella opiskelija-opettaja-suhteella ja erinomaisella tiedekunnalla, joka on omistautunut auttamaan jokaista opiskelijaa saavuttamaan kaikki potentiaalinsa.

Opiskelijamme etenevät, merkitseekö se sitä, että jatkamme nelivuotista koulua, löydämme mielekästä työtä rakastamallaan alalla tai vain tietävät seuraavan askeleensa. Jokainen Etelä-Carolinan yliopiston Salkehatchien opiskelija on yksilö ja tavoitteemme on auttaa heitä menestymään.

Sijainnit

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Kysymyksiä