Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Johdanto

USC Upstate tarjoaa yhteensä 15 verkko- ja hybridi-ohjelmaa, joiden avulla opiskelijamme voivat suorittaa USC Upstate-tutkinnon heidän tarpeitaan parhaiten vastaavalla tavalla. Yli 10% USC Upstate -opiskelijoista on ilmoittautunut täysin online-ohjelmiin, ja lähes 33% opiskelijoistamme ilmoittautuu ainakin yhteen verkkokurssiin lukukauden ajan.

TARKOITUS:

SR Education Group arvioi USC Upstate: n verkko-ohjelmat Etelä-Carolinan parhaaksi verkkokouluksi Etelä-Carolinassa alhaisen opetuksen ja valtion korkeimpien vuotuisten alumnipalkkojen (72 700 dollaria) perusteella.

USC Upstate -yrityksen etäopetuksen tarkoituksena on tarjota nykyisiä ohjelmia ja kursseja verkko- ja etätoimitustapoja käyttämällä. Sen tavoitteena on tarjota korkealaatuinen opiskelijakokemus laajentamalla ohjelmatarjousten aikoja ja paikkoja sekä omaksumalla teknologinen innovaatio. Kumppanuuksien kautta muiden oppilaitosten, yritysten, teollisuuden ja sekä yhteisön että julkisten virastojen kanssa, USC Upstate luo oppimismahdollisuuksia tarvittaessa. Laitos osoittaa toiminnanjohtamisen tarjoamalla nämä tärkeät palvelut tehokkaasti.

Tavoitteet

Ylläpitää etäopetuksen kautta toteutettavien nykyisten akateemisten ohjelmien korkeaa laatua, kuten asianmukaiset akkreditointivirastot määrittelevät

Noudata SREB: n etäopetuksen hyvien käytäntöjen periaatteita

Varmistetaan, että käytetty tekniikka on ohjelmien luonteen ja tavoitteiden mukaista

Sijainnit

Sijainnit
  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Kysymyksiä