Keystone logo
© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Johdanto

Uusia tapoja oppia, uusia tapoja tehdä muutoksia

Vuonna 1961 perustetulla Sussexin yliopistolla on pitkäaikainen maine maailmanluokan koulutuksen tarjoajana kaikille. Etäopiskelukurssimme antavat sinulle mahdollisuuden opiskella Sussexissa, missä päin maailmaa tahansa.

Olemme tutkimusintensiivinen yliopisto, joka houkuttelee johtavia tutkijoita ja opiskelijoita yli 100 maasta ympäri maailmaa. Haastamme konvention ja edistämme radikaaleja ja edistyksellisiä ideoita tarjotaksemme opiskelijoille erottuvan koulutuskokemuksen.

Tavoitteenamme on parantaa opiskelijoidemme elämää ja tarjota heille työkalut, joiden avulla he voivat antaa oman panoksensa ja muuttaa maailmaa.

"Tärkein motivaationi kansainvälisten markkinointimestareiden opiskeluun oli hankkia lisää ammattitaitoa ja kehittää tietämystäni. Verkko-oppimisen mukavuus ja joustavuus vetosivat minuun todella. Opiskelemalla verkossa voin opiskella ja työskennellä minulle sopivana ajankohtana."Kathryn Huang - digitaalisen markkinoinnin johtaja ja kansainvälisen markkinoinnin maisteriopiskelija (online), Vancouver, Kanada.
 • Edistä uraasi
  Sukella syvemmälle sinua kiehtovaan aiheeseen ja edistä uraasi työnantajien haluamilla taidoilla ympäri maailmaa.
 • Oppiminen verkossa
  Opetetaan 100% verkossa ja kuudella aloituspäivällä vuodessa, kurssimme antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa kurssisi milloin haluat ja opiskella omalla ajallamme omasta kodistasi.
 • Opintojen tukena
  Hyödy omistautuneesta online-opiskelijoiden menestystiimistämme, joka tukee sinua matkallasi ilmoittautumisesta valmistumiseen.

oppia, opiskelija, kannettava tietokone

Opiskelu verkossa Sussexin kanssa

Ymmärrämme, että monet opiskelijoistamme päättävät opiskella jatko-opintoja parantaakseen uraansa. Online-maisterikurssimme on suunniteltu keskittyen työllistettävyyteen. Varmistamme, että opettaminen ja oppiminen on käytännöllistä, keskitymme tosielämän tapaustutkimuksiin ja tarjoamme taitoja, joita voit viedä suoraan työpaikalle.

100% verkossa opetetut etäopiskelukurssimme tarjoavat joustavuutta sovittaa opintosi elämääsi ja uraasi. Moduulit toimitetaan karusellimallilla, mikä tarkoittaa, että jos sinun on pidettävä taukoa opinnoistasi milloin tahansa, voit yksinkertaisesti "luopua" kurssista ja liittyä uudelleen, kun sinulla on aikaa omistautua opinnoillesi uudelleen*.

Opetusta antavat tutkijat ja harjoittajat, jotka johtavat uraauurtavaa tutkimusta ja kehittävät uusia tapoja ajatella maailmaa. Kuten kampuksen kursseillamme, jokaisen Masters-kurssin läpi kulkee selvästi Sussex-tyylinen oppimistyyli. Sinua kannustetaan ajattelemaan pidemmälle ja haastamaan normi.

Opiskelemalla virtuaalisessa luokkahuoneympäristössä saat monia lisätaitoja, joita työnantajat arvostavat nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Työskentelet virtuaaliprojekteissa ja virtuaalitiimeissä muiden opiskelijoiden kanssa, jotka sijaitsevat eri aikavyöhykkeillä ympäri maailmaa. Voit työskennellä luottavaisin mielin digitaalisilla alustoilla ja olla digitaalinen mestari organisaatiossasi.

Verkkosisällön saavutettavuutta ajatellen kurssimme on rakennettu opiskelijoille, joilla on kaikki fyysiset ja kognitiiviset kyvyt kaikilla maantieteellisillä alueilla.

Ja inhimillisellä kokemuksella, joka korvaa etäopiskelun persoonattoman puolen, verkkokurssimme kokoavat yhteen maailmanlaajuisen opiskelijaverkoston vertaisoppimisen ja keskusteluryhmien kautta.

Verkkomestarimme ovat täällä opiskelijoille kaikkialla, jotka haluavat tehdä omanlaisensa muutoksen.

*Enimmäistaukoaika koskee kursseja.

117651_notes-macbook-study-konferenssi.jpg

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • London

  London, Yhdistynyt kuningaskunta

Kysymyksiä