Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Johdanto

University of Wyoming tarjoaa maailmanluokan koulutusta pienessä Laramien yhteisössä, Wyomingissa. Vuonna 1886 perustettu yliopisto vastaanottaa joka vuosi yli 14 000 opiskelijaa kaikista 50 valtiosta ja 90 maasta . Maa-apurahayliopistona olemme omistautuneet palvelemaan Wyomingin osavaltiota ja tuottamaan tutkinnon suorittaneita, jotka jatkavat globaaleina johtajina. Täällä voit opiskella kaikkea maataloudesta eläintieteen, rikosoikeuden ja teatterin ja tanssin välillä.

Elämä Laramiessa

Kun ilmoittautut University of Wyoming , et vain ilmoittautumalla hyvään koulutukseen kohtuuhintaan; sinusta on tulossa myös osa yhteisöä, joka ylpeilee haasteista, nousee tilaisuuteen ja omaksuu paikallisen ympäristömme. Löydät loputtoman, nelikauden ulkoseikkailun, taiteen ja kulttuurin, vilkkaan keskustan ja vieraanvaraisen kampusyhteisön.

Olemme aitoja

University of Wyoming perustettiin vuonna 1886 länsimaiden perinteiden ympäröimään ja karujen kalliovuorien ympäröimään. Se on kansallisesti tunnustettu maa-apurahojen tutkimuslaitos, jolla on asiantuntija tiedekuntia, huippututkijoita ja maailmanluokan palveluita.

Olemme yhteydessä

Hyödynnä pieniä luokkakokoja, tukevia professoreita sekä paikallista ja valtion tukea, jota Wyomingin ainoa nelivuotinen yliopisto nauttii. Ja kerran cowboy, aina cowboy tarkoittaa, että saat elinikäiset yhteydet alumniin riippumatta siitä, mistä matkanne vie.

Olemme globaalit

Koe maailma luokkahuoneenasi minkä tahansa Yhdysvaltain neljän vuoden julkisen maa-apurahayliopiston suurimmalla apurahalla ulkomaille. UW-opiskelijat opiskelevat vuosittain lähes 50 maassa 400 kotimaassa ja opiskelevat ulkomailla .

Olemme seikkailunhaluisia

Löydä Wyoming 30 mailia hoidettuja murtomaahiihtoreittejä, 300 mailia moottorikelkkailuja ja yli 100 mailia maastopyöräilyreittejä sekä kalastus, kalliokiipeily, 2,9 miljoonaa hehtaaria kansallista metsää ja enemmän. Outdoor -lehti tunnisti UW: n yhdeksi maan parhaista ulko-kouluista .

10 syytä olla cowboy

 1. Alhainen opiskelijoiden ja opettajien suhde 15: 1.
 2. Kansallisesti tunnustettu tutkimuslaitos.
 3. Erinomainen opiskelu ulkomailla.
 4. 200 opiskelijajärjestöä ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia.
 5. Maailmanluokan koulutus- ja tutkimuslaitokset.
 6. Kilpailujako IA-urheiluohjelmat.
 7. Luo maailmanlaajuisia yhteyksiä alumnien UW-verkon kautta.
 8. Yhteydenpito ja tuki Wyomingin jokaiseen nurkkaan ja sen ulkopuolelle.
 9. Tunnustettu parhaaksi ulkoilmakouluksi.
 10. Ylimmän tason koulutus erinomaisella hinnalla.

Brooke Cagle / Unsplash

Tervetuloa Laramieen

Wyomingin helmi kaupunki

Tämä 1860-luvun rautatiekaupunki, joka sijaitsee vuoristojen välissä 7200 metrin etäisyydellä, on nyt koti lähes 32 000 asukkaille, lukuisille arvostetuille museoille ja lukemattomille ainutlaatuisista kaupoista ja ravintoloista. Kymmenkunta elinvoimaista seinämaalausta, jotka ovat maalanneet paikalliset taiteilijat, herättää historiallisen Laramien keskustaan elämää, kun taas junien rynnäkset muistuttavat länsimaista kaupunkia juuristaan. Suunnitteletpa sitten kalastusta Laramie-joelle tai Snowy Range -järvelle tai hyödyntämällä lähellä sijaitsevan kansallismetsän 2,9 miljoonan hehtaarin vaelluksia, pyöräilyä, leiriä tai hiihtää, eeppinen seikkailu odottaa kaikkiin suuntiin.

UW-historia

University of Wyoming perustettiin vuonna 1886, kun Wyoming oli edelleen alue. Syyskuussa 1887 UW avasi ovensa 42 opiskelijalle ja viidelle tiedekunnan jäsenelle - tasa-arvovaltion yliopistolle sopivaksi - sekä opiskelijoiden että tiedekunnan piiriin kuuluivat naiset ensimmäisestä päivästä lähtien. Laramien kaupunginpuistoon rakennettu Old Main oli UW: n ensimmäinen rakennus ja piti luokkia, kirjastoa ja hallintovirastoja yliopiston olemassaolon ensimmäisinä vuosina.

Yliopiston ensimmäinen presidentti John Wesley Hoyt perusti taiteisiin ja humanistisiin tieteisiin keskittyvän opetussuunnitelman ja perusti jatko- ja normaalikoulun. Lisäksi Wyomingin maa-avustuslaitoksena yliopisto opetti maatalouden, tekniikan ja sotilastaktiikan kursseja.

UW: stä on sittemmin kasvanut merkittävä opetus- ja tutkimusyliopisto, jossa on noin 13 500 opiskelijaa ja yli 700 tiedekunnan jäsentä. Koko olemassaolonsa ajan UW on ollut ainoa nelivuotinen yliopisto Wyomingin osavaltiossa, vaikka se on ylläpitänyt läheisiä suhteita valtion yhteisöopistoihin.

Yleisurheilun, maatalouden jatkamisen, osavaltioiden ja liittovaltion kumppanuuksien kaltaiset ohjelmat ja uudemmat aloitteet, kuten energianlähteiden korkeakoulu ja NCAR-Wyomingin superlaskentakeskus, ovat pelanneet tärkeitä asioita monien Wyomingin asukkaiden ja yhteisöjen elämässä melkein 125 vuoden ajan.

Yliopistoarkisto American Heritage Centerissä on hieno resurssi pääsyä historialliseen aineistoon tärkeistä tapahtumista ja tuhansia valokuvia online-digitaalisissa kokoelmissaan.

Ylpeyskohdat

UW Pride on muutakin kuin värikkäitä vaatteita - se on rohkea asenne, joka vetää rikkaan koulutuksen, etsinnän ja yrittämisen perinnön ja symboloi lännen henkeä . UW juhlii instituutiamme edustavien henkilöiden saavutuksia, mukaan lukien opiskelijat, tiedekunnan henkilökunta, alumnit ja avunantajat, sekä ainutlaatuisia siteitä Wyomingin kansan kanssa.

UW Pride osoittaa myös sitoutumisemme huippuosaamiseen tiloissa ja ohjelmissa, joita tukee julkinen ja yksityinen tuki, aina Michael B. Enzi STEM -laitoksesta ja Buchananin esittävän taiteen keskuksesta huipputason tiedealoitteeseen ja edunvalvojien koulutusaloitteeseen.

Opi kovasti, pelaa kovasti. Yli 100 vuoden ajan Pokes-fanit ovat hurranneet suosikki UW-urheilujoukkueitaan urhellessaan parhaintaan ruskeaa ja kultaa. Erinomaiset opiskelija-urheilijamme kilpailevat sekä NCAA Division IA: n että klubiurheilussa ja pyrkivät huippuosaamiseen kentällä ja kentällä. Mene Pokes!

Sijainnit

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Kysymyksiä