Keystone logo
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Johdanto

Vuonna 2006 perustettu elinikäisen oppimisen keskus (C3L) on tutkimuskeskus Oldenburgin yliopistossa. Elinikäisen oppimisen keskus (C3L) on ollut tieteellisenä instituuttina johtava Saksan jatkuvan korkea-asteen koulutuksen alalla käyttämällä innovatiivisia opetus- ja oppimismuotoja sekä kehittämällä ja soveltamalla opintosuoritusten siirtomenetelmiä. Kurssimme on suunniteltu vastaamaan työssäkäyvien aikuisten tarpeita yrityksissä ja julkisissa laitoksissa, jotka haluavat jatkaa ammatillista kehitystään tai jotka etsivät tukea jatkokoulutusohjelmien kehittämiseen organisaatiossa. C3L työllistää yli 70 koulutuksen kehittämistä, tutkimusta ja oppimista tukevaa henkilöstöä. Yli 120 professoria tarjoaa laadukkaan oppimiskokemuksen C3L-opiskelijoille.

138083_download.png

Carl von Ossietzky Oldenburgin yliopisto perustettiin vuonna 1973, joten se on yksi Saksan nuorista yliopistoista. Sen tavoitteena on löytää vastauksia suurimpiin haasteisiin, joita yhteiskunnalla on 2000-luvulla - monialaisella ja huippututkimuksella.

Pathways on Oldenburg kampuksen ovat lyhyitä: yliopiston akateemisen henkilöstön ja hallintohenkilöstö tekevät tiivistä yhteistyötä, käyttäen tieteidenvälistä lähestymistapaa. Monet ovat integroituneet erityisiin tutkimusalueisiin, tutkimusryhmiin ja eurooppalaisiin huippuyksiköihin.

Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yli 200 muun yliopiston kanssa maailmanlaajuisesti ja on myös sidoksissa muihin kuin yliopisto-instituutteihin tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja liiketoiminnan aloilla.

Oldenburgin yliopisto valmistelee yli 13 700 opiskelijaa työelämään. Se tarjoaa laajan valikoiman tieteenaloja, kielenopinnoista, kulttuuritutkimuksista ja humanistisista tieteenaloista opetustieteisiin, taiteeseen ja musiikkitieteeseen, talous- ja yhteiskuntatieteisiin, matematiikkaan, tietojenkäsittelytieteeseen, luonnontieteisiin sekä uusiin lääketieteen ja terveystieteiden ohjelmiin, jotka on perustettu vuonna 2012 .

138084_download-1.png

Sijainnit

  • Oldenburg

    Carl von Ossietzky Universität Oldenburg, Ammerländer Heerstraße 114-118, 26129, Oldenburg

Kysymyksiä