Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Johdanto

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Lakien ja liike -elämän läheisten yhteyksien vuoksi on järkevää, että oikeudellisen koulutuksen asiantuntijalla on hyvät edellytykset kehittää erinomainen kauppakorkeakoulu.

Kun keskittyy lujasti käytännön oppimiseen, University of Law Business School pyrkii tekemään opiskelijoista työllistäviä ja valmiita menestymään työpaikalla. Olemme ylpeitä voidessamme luoda oikean oppimisympäristön, jonka avulla voit saavuttaa yrityksesi toiveet.

Sijoitukset ja akkreditointi

Monet University of Law Business -ohjelmista ovat arvostetun Chartered Management Institutein (CMI) akkreditoimia, ja opiskelijat hyötyvät CMI -tutkintotodistuksesta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Akkreditoitujen ohjelmien opiskelijat saavat myös ilmaisen jäsenyyden CMI: ssä kurssin ajaksi ja vuodeksi valmistumisen jälkeen. Hyödyt sisältävät pääsyn Ison -Britannian suurimpaan hallintakirjastoon, pääsyn online -resurssiportaaliin, rekrytointipäälliköiden neuvoja ja pääsyn online -CMI -mentorointiyhteisöön.

Työllistettävyys

Työllistettävyys on ytimessä kaikessa, mitä teemme Business Schoolissa.

Työllistettävyystiimimme antaa sinulle henkilökohtaisia neuvoja siitä, miten voit menestyksekkäästi olla yhteydessä suuriin Ison-Britannian rekrytoijiin, kuten IBM: ään, Lloyds of Londoniin ja Price Waterhouse Coopersiin (PwC), joiden tapaat tapahtumien, työpajojen ja vierailujen kautta organisaatioille, jolloin voit nähdä omakohtaisesti, miten liiketoiminta toimii todellisessa maailmassa.

Liitännät

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Kokemuksemme ja kokemuksemme oikeustieteen yliopistosta ovat mahdollistaneet maailmanlaajuisten yhteyksien luomisen oikeus- ja liiketoiminta -aloilla, ja näiden yhteyksien kautta ymmärrämme, kuinka tärkeää on olla yhteydessä mahdollisiin työnantajiin, kun aloitat sinun urasi.

Siksi olemme kehittäneet vahvoja maailmanlaajuisia suhteita yritysten ja työnantajien kanssa tarjotaksemme erinomaisia verkostoitumismahdollisuuksia.

Lontoon sijainti

University of Law Business Schoolin jatko -ohjelmia opetetaan Lontoon Bloomsburycampus -alueellamme pääkaupungin kaupallisen keskuksen sydämessä ja yhdellä Lontoon vilkkaimmista alueista.

Monet kursseistamme ovat saatavilla myös 100% verkossa.

Kurssimme

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

University of Law Business School tarjoaa erilaisia jatko -ohjelmia kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien:

  • MSc Strategic Business Management
  • MSc -johtajuus ja henkilöstöhallinto
  • MSc kansainvälinen markkinointi
  • MSc Yritysten taloushallinto
  • MSc Global Accounting

Tarjoamme myös kauppatieteiden maisterin (MBA) kursseja, jotka on kehitetty minkä tahansa tieteenalojen ammattilaisille, jotka haluavat edetä nykyisessä roolissaan tai parantaa uraansa etenemään ylemmän johdon ja johtotehtäviin.

Tarjoamme kaksi ohjelmaa, joiden avulla voit erikoistua kansainväliseen lakiin tai yrittäjyyteen.

  • MBA Yrittäjyys
  • MBA kansainvälinen oikeus

Monet kursseistamme ovat saatavilla myös 100% verkossa.

Sijainnit

geopoint
  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Kysymyksiä