Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Business Analytics with Professional Practice Online
The University of Law Business School Online

MSc Business Analytics with Professional Practice Online

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Onko sinulla intohimoa datan voiman hyödyntämiseen? Uusi MSc Business Analytics with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketoiminnan maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointihankkeen tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Tämä erittäin käytännöllinen akkreditoitu liiketoiminta-alan verkkokurssi on suunniteltu keskittyen vahvasti tulevaan työllistyvyyteen, ja se sopii erinomaisesti niille, joilla on numeerinen tausta ja jotka haluavat hioa taitojaan tiedonhallinnan, liiketoimintatiedustelun ja data-analytiikan keskeisissä näkökohdissa ja tekniikoissa. Tämä kurssi antaa sinulle ymmärryksen ja taidot ongelmanratkaisuun teknologiarikkaissa ympäristöissä ja tietoon perustuvien liiketoimintapäätösten tekemiseen.

The Chartered Management Institute on akkreditoinut tämän kurssin, joten kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea CMI:n tason 7 tutkintoa strategisessa johtamisessa ja johtajuudessa sekä tutkintoa. Chartered Institute of Marketing (CiM) tarjoaa kurssia myös "Accredited Degree" -tutkintona, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat hankkia alan tunnustettuja pätevyyksiä nopeutetussa tahdissa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Business Analytics.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä