Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Financial Management with Professional Practice Online

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Corporate Financial Management with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Online-liiketoiminnan maisterikurssimme on suunniteltu niille, jotka haluavat jatkaa, edetä tai vaihtaa uraa yritys- tai yritysrahoituksen alalla, ja siinä keskitytään vahvasti tulevan työllistyvyytesi maksimointiin. Kurssimoduulit on rakennettu siten, että niissä painotetaan alan tarpeiden täyttämistä ja samalla voit kehittää ammattitaitoasi. Jos sinulla on numeerinen tausta ja kiinnostusta kehittää syvällistä erikoistietämystä ja ymmärrystä yritysten taloushallinnon keskeisistä näkökohdista, tämä on juuri sinulle sopiva kurssi.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Varainhoito.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä