Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice verkossa
The University of Law Business School Online

MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice verkossa

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Vie urasi seuraavalle tasolle yritysten hallinto- ja ohjausjärjestelmän sekä yhtiöoikeuden maisterikurssilla. Uusi MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa erityisesti opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksien edistämiseksi.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointihankkeen tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Organisaatioita pidetään yhä enemmän vastuussa liiketoimintapäätöksistään, ja eettiseen käyttäytymiseen ja yritysten yhteiskuntavastuuseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Kurssin aikana kehität ammattitaitoasi ja tutustut yritysjohtamisen ja yhtiöoikeudellisten puitteiden tärkeimpiin käsitteisiin keskittyen liike-elämän etiikkaan ja liiketoimintapäätöksentekoon liittyviin eettisiin ja oikeudellisiin pulmiin.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

MSc Corporate Governance ja yhtiöoikeus.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä