Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice verkossa
The University of Law Business School Online

MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice verkossa

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketoiminnan maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointihankkeen tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Henkilöstöjohtamisen ja työlainsäädännön maisteriohjelmamme antaa sinulle laajan ymmärryksen henkilöstöhallinnon tärkeimmistä käsitteistä ja antaa sinulle samalla mahdollisuuden erikoistua henkilöstöhallinnon ja työllistämisen oikeudellisiin näkökohtiin, mikä antaa sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla. Kurssin rakenteessa painotetaan alan kehitystarpeiden täyttämistä, ja siinä keskitytään vahvasti tulevaan työllistettävyyteen, joten tämän kurssin suoritettuasi sinulla on hyvät edellytykset edetä urallasi ylemmälle tasolle.

Kurssin ovat hyväksyneet sekä Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) että Chartered Management Institute (CMI). Tämä tarkoittaa sitä, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakea CIPD:n sertifiointia ja CMI:n Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership -tutkintoa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Henkilöstöhallinnon ja työoikeuden maisteriohjelma.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä