Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Kyberturvallisuuden hallinta ja ammatillinen käytäntö verkossa
The University of Law Business School Online

MSc Kyberturvallisuuden hallinta ja ammatillinen käytäntö verkossa

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Cyber Security Management with Professional Practice Online -kurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketoiminnan maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Tämä verkossa suoritettava jatkotutkinto on suunniteltu antamaan liike-elämän ammattilaisille syvällinen ymmärrys kyberturvallisuuden keskeisistä näkökohdista nykyisessä, nopeasti kehittyvässä teknologisessa ympäristössä. Tämä ohjelma tarjoaa erityisesti taitoja ja ymmärrystä urakehitykseen kyberturvallisuuden datatieteen johtamisessa tai missä tahansa johtotehtävässä, jossa riskien arvioinnilla ja tietojen analysoinnilla on merkittävä rooli. Kun olet suorittanut tämän kurssin, sinulla on tiedot ja taidot, joiden avulla voit viedä urasi ylemmälle tasolle ja maksimoida tulevat ansiosi.

The Chartered Management Institute on akkreditoinut tämän kurssin, joten kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea CMI:n tason 7 tutkintoa strategisessa johtamisessa ja johtajuudessa sekä tutkintoa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Kyberturvallisuus ja hallinta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä