Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice Online (johtamisen ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelma)
The University of Law Business School Online

MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice Online (johtamisen ja henkilöstöhallinnon koulutusohjelma)

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice Online -kurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointihankkeen tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Johtamisen ja henkilöstöhallinnon verkkokoulutusohjelmamme on suunniteltu niin, että voit valmistella tai edetä urallasi johtamisen tai liiketoimintaan liittyvän henkilöstöhallinnon alalla. Käytännönläheiset moduulit antavat sinulle syvällistä tietoa henkilöstöhallinnon alalta, mutta samalla keskitytään vahvasti työllistyvyyteen ja varmistetaan, että kehität monien työnantajien toivomia keskeisiä siirrettäviä taitoja.

Kurssin ovat hyväksyneet sekä Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) että Chartered Management Institute (CMI). Tämä tarkoittaa, että tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus hakea CIPD:n sertifiointia ja CMI:n Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership -tutkintoa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • vähintään 2:2-tutkinto Yhdistyneessä kuningaskunnassa suoritetusta kandidaatin tutkinnosta tai vastaava pätevyys.
  • Kansainväliset opiskelijat vaativat lisäksi englanninkielistä tasoa, joka vastaa IELTS 6,5 tai sitä korkeampaa ja vähintään 5,5 kussakin komponenttina.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Liiketoiminnan hallinta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä