Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Marketing with Professional Practice Online
The University of Law Business School Online

MSc Marketing with Professional Practice Online

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Haluatko käynnistää tai nopeuttaa markkinointiuraa? Uusi MSc Marketing with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketoiminnan maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

CIM:n (Chartered Institute of Marketing) akkreditoima verkkotutkintomme on suunniteltu painottaen nykypäivän nopeatempoisen ja jatkuvasti muuttuvan markkinointimaailman uusimpia markkinointikanavia, -käsitteitä ja -tekniikoita. Tutkinto kattaa muun muassa sosiaalisen median, data-analyysin ja digitaalitekniikan, ja valmistuttuasi sinulla on hyvät edellytykset siirtyä ylemmän tason markkinointitehtäviin.

The Chartered Management Institute on akkreditoinut tämän kurssin, joten kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea CMI:n tason 7 tutkintoa strategisessa johtamisessa ja johtajuudessa sekä tutkintoa. Chartered Institute of Marketing (CiM) tarjoaa kurssia myös "Accredited Degree" -tutkintona, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat hankkia alan tunnustettuja pätevyyksiä nopeutetussa tahdissa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Markkinointi.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä