Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Project Management with Professional Practice Online
The University of Law Business School Online

MSc Project Management with Professional Practice Online

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Project Management with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen täysipäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, ja 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Verkossa suoritettavassa MSc-projektinhallinnan tutkinnossamme keskitytään vahvasti työllistyvyyteen, ja se antaa opiskelijoille tietoa ja ymmärrystä projektinhallinnan keskeisistä osa-alueista. Kehysten, työkalujen ja tekniikoiden huipputason yhdistelmän avulla käytämme reaalimaailman esimerkkejä ja käytännönläheistä oppimismenetelmää varmistaaksemme, että opiskelijat saavat ammatilliset taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen. Olipa kyseessä sitten asema organisaatiossa tai oman yrityksen perustaminen freelance-projektipäällikkönä.

The Chartered Management Institute on akkreditoinut tämän kurssin, joten kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea CMI:n tason 7 tutkintoa strategisessa johtamisessa ja johtajuudessa sekä tutkintoa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • 2: 2 tai enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys
  • Kansainväliset vaatimukset - englanninkielinen taso, joka vastaa IELTS 6.5: tä tai sitä korkeampaa, vähintään 5,5 kullakin komponentilla.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Projektinhallinta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä