Keystone logo
The University of Law Business School Online MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online
The University of Law Business School Online

MSc Strategic Business Management with Professional Practice Online

Online

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Etäopiskelu

* Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 £ | syyskuu 2024 - kesäkuu 2025

Johdanto

Uusi MSc Strategic Business Management with Professional Practice -verkkokurssimme on 2-vuotinen kokopäiväinen liiketalouden maisteriohjelma. Ensimmäisen opiskeluvuoden se jakaa 1-vuotisen MSc Strategic Business Management -ohjelman kanssa, mutta 2-vuotisessa ohjelmassa on toinen vuosi Professional Practice -opintojaksoa, jonka tarkoituksena on erityisesti edistää työllistymismahdollisuuksia.

Ammatillisen harjoitteluvuotemme tarjoaa perinteistä harjoitteluvuotta suurempaa joustavuutta, ja sen ansiosta voit itse päättää, miten sovellat taitojasi käytäntöön. Voit valita akateemisen opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman, yritys- tai konsultointiprojektin tai palkallisen harjoittelun alalla sen mukaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tulevaan urapolkuusi. (Lisätietoja ammatillisesta harjoitteluvuodesta saat tältä -sivustolta).

Tulevaisuuden työllistettävyyteen keskittyvä akkreditoitu verkkoliiketoiminnan strategisen liiketoiminnan johtamisen maisterimme antaa sinulle laajan käsityksen toiminnasta ja siitä, miten kukin liiketoiminta-alue vaikuttaa ja vaikuttaa toiseen. Saat perusteellisen tiedon ja ymmärryksen strategisen liiketoiminnan ja johtamisen keskeisistä näkökohdista globaalissa kontekstissa. Oletpa sitten johtaja, konsultti, analyytikko tai yrittäjä, valmistut valmiina aloittamaan urasi tai nopeuttamaan uraasi seuraavalle tasolle.

Opiskelijat saavat erinomaisen perustan liiketoiminnan ja johtamisen keskeisille osa-alueille, joita yritykset kohtaavat nykyään. Opintojakso on suunniteltu menestyneiden liike-elämän ammattilaisten panoksella, ja se kattaa useita eri moduuleja, joten varmistamme, että sinulla on paras perusta ammatilliselle urallesi.

Tämä ohjelma on akkreditoitu ammatillisesti tunnustetun Chartered Management Instituten tutkinnolla, joten voit tutkinnon suorittamisen jälkeen hakea CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership -tutkintoa sekä tutkintoa. Chartered Institute of Marketing (CiM) tarjoaa tätä kurssia myös "Accredited Degree" -tutkintona, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat hankkia alan tunnustettuja pätevyyksiä nopeutetussa tahdissa.

Nauti joustavuudesta – opiskelemalla verkkokampuksellamme voit työskennellä omassa tahdissasi ja muiden sitoumustesi mukaisesti, annetuissa määräajoissa ja haluamaasi vuorokaudenaikaan, hyödyntäen asiantuntemustamme, kokemustamme ja työllistettävyyttämme.

Kurssivaatimukset

  • vähintään 2:2-tutkinto Yhdistyneessä kuningaskunnassa suoritetusta kandidaatin tutkinnosta tai vastaava pätevyys.
  • Kansainväliset opiskelijat vaativat lisäksi englanninkielistä tasoa, joka vastaa IELTS 6,5 tai sitä korkeampaa ja vähintään 5,5 kussakin komponenttina.

palkkiot

  • Lokakuu 2023 - kesäkuu 2024: 10 750 puntaa.
  • Syyskuu 2024 - kesäkuu 2025: 11 300 puntaa.

Urapolku

Liiketoiminnan hallinta.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä