Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Johdanto

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja muodin yliopiston tilaamisesta

Opi muotisuunnittelua verkossa ammattilaisilta

 • Ensimmäinen ja suurin online -muotisuunnittelu- ja yritysvideokirjasto maailmassa
 • Oppitunti, jonka opettavat muotikorkeakoulun professorit ja alan ammattilaiset
 • Tilaa ja nauti rajoittamattomasta pääsystä yli 500 videotunnille, jotka opettavat muotisuunnittelun kaikkia puolia
 • Käy University of Fashion -verkkosivustolla osoitteessa UniversityofFashion.com selataksesi kaikkien oppituntien esikatseluja ja nähdäksesi sivuston monia erikoisominaisuuksia

Kuinka se toimii

Työskentelemme tilauksella. Kun tilaat Fashion Universityn, saat välittömän pyynnöstä pääsyn kaikkiin 500+ oppituntiin 13 eri muotialalla. Voit katsella niitä milloin tahansa, mistä tahansa. Useimmat koulut veloittavat erillisen lukukausimaksun per kurssi. Nämä maksut voivat lisätä jopa useita tuhansia dollareita ennen valmistumista. Lisäksi sinun on fyysisesti matkustettava koulun luokkahuoneisiin useiden vuosien aikana oppiaksesi mitä sinun tarvitsee tietää. Mutta Muotikorkeakoululla vain 189 dollarilla voit nauttia koko vuoden pääsystä kaikkiin kursseihimme (yli 500) ja oppia muotisuunnittelua mistä tahansa paikasta niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat.

Ammattimaisesti tuotetut oppitunnit

Muotikorkeakoulun kirjastossa on satoja oppitunteja, jotka osoittavat muotiliiketoiminnan ja muotisuunnittelun kaikki puolet, kuten draping, kuvioiden tekeminen, muotitaide, tuotekehitys, CAD, ompelu, muotiliiketoiminta, neuleet, luennot ja paljon muuta. Oppituntimme ovat aloittelijoiden, keskitason ja edistyneiden järjestämiä opettaakseen aloittavia muotiopiskelijoita sekä kokeneita, ammattimaisia muotisuunnittelijoita ja kotiviemäreitä, jotka haluavat laajentaa taitojaan.

Ammattilaisten, koskaan amatöörien opettama

Opetuksemme opettavat yksinomaan muotikoulujen professorit ja muotialan ammattilaiset.

Helposti seurattavat oppitunnit

Videotunneillamme kerrotaan, miten voit tehdä kaiken itse askel askeleelta. Jotkut videomme ovat lyhyitä, esim. Noin 10 minuuttia. Toiset kuitenkin juoksevat puolitoista tuntia. Suurin osa oppitunneistamme kestää keskimäärin 30-40 minuuttia.

Kysy meiltä mitä tahansa

Jos sinulla on kysyttävää oppitunteja katsellessa tai jos kohtaat ongelman työskennellessäsi jonkin projektimme parissa, kirjoita meille! Sivustomme tarjoaa yksinkertaisen yhteydenottolomakkeen. Vastaamme lähes aina opiskelijoiden kysymyksiin 24 tunnin sisällä, myös viikonloppuisin.

Työkalut ja tarvikkeet

Kaikissa oppitunneissamme on luettelo tarvikkeista ja työkaluista, joita tarvitset oppitunnin esitellyn projektin luomiseen. Jos et tunne tarvittavaa työkalua tai sinulla ei ole kaikkia tai kaikkia tarvitsemiasi tarvikkeita, meillä on Muotisuunnittelutyökalut -sivu, jossa kerrotaan miltä jokainen työkalu näyttää ja tekee, ja joka tarjoaa erilaisia tapoja ostaa mitä tahansa tarvitset.

Selkeästi näkyvät mielenosoitukset

Oppituntimme valmistetaan ammattimaisesti suuressa, hyvin valaistussa studiossa käyttäen ammattimaisia videokuvaajia ja ääniteknikoita, jotka käyttävät korkealaatuista kameraa, valaistus- ja tallennuslaitteita. Kaikki oppitunnimme opetetaan suunnittelijan näkökulmasta eli katsomalla alaspäin työhösi samalla tavalla kuin itseäsi luodessasi. Tämä on paljon parempi tapa oppia kuin katsella mielenosoitusta edessäsi, jossa voit nähdä vain, mitä opettaja tekee taaksepäin tai "käännetystä" näkökulmasta.

Tekstitykset ja transkriptiot

Kaikki vaiheittaiset oppitunnimme sisältävät täydellisen transkription, jotta voit lukea tarkalleen, mitä opettaja sanoi oppitunnilla. Kaikki videomme sisältävät myös valinnaisia tekstityksiä, jotta ne olisivat ymmärrettävämpiä.

Erinomainen äänenlaatu

Kaikilla oppitunnillamme on erillinen ääniraita, joka on ajoitettu vastaamaan tarkasti opettajan toimintoja näytöllä. Voit aina kuulla ja ymmärtää jokaisen askeleen Fashion Universityn oppitunnissa. Ei pitkiä, tylsiä taukoja. Ei virheitä. Ei tehtäviä.

Monet hyödylliset muotiresurssit

Monissa oppitunneissamme on hyödyllisiä, ladattavia tiedostoja, joiden avulla voit ymmärtää paremmin keskeisiä käsitteitä, tehdä hankalia mittauslaskelmia tai mukauttaa projektisi erikokoisille malleille.

Monet tilaajamme ovat tällä hetkellä ilmoittautuneita muotikouluun

Olemme suuri muotikoulujen kannattaja. Jos olet koskaan unohtanut avainluokan, tiedät, että esityksen rekonstruointi on lähes mahdotonta, vaikka lainaat ystävän muistiinpanoja. Kirjalliset sanat eivät yksinkertaisesti voi kuvata kaikkia monimutkaisia fyysisiä liikkeitä, joita opettaja käyttää vaatteen valmistuksessa. Mutta Muotikorkeakoulu voi todella auttaa sinua täällä! On todennäköistä, että meillä on oppitunti, joka näyttää melko lähellä sitä, mitä professori osoitti luokassa.

Tilaajamme rakastavat mahdollisuutta toistaa oppitunteja uudestaan ja uudestaan, katsoa, mitä opettaja tekee, ja tehdä sitten samat vaiheet itse käyttämällä omia kankaitaan ja työkalujaan. Vakavat oppilaamme toistavat useaan otteeseen, mitä opettaja teki yhdessä oppitunnistamme, kunnes he todella hallitsevat opetettavan taidon. Tämä voi olla ero A: n tai C: n saamisen välillä, kun termi päättyy. Monet tuhannet opiskelijat maailman parhaista muotikouluista ovat katsoneet oppituntejamme täydentääkseen muodollista koulutustaan ja auttaakseen heitä kotitehtäviensä ja erikoisprojektiensa ässässä.

Todistukset ja tutkinnot

Emme myönnä todistuksia tai muodollisia tutkintoja. Monet opiskelijoistamme ovat jo töissä tai käyvät muotikoulua kokopäiväisesti. Monet opiskelijoistamme tilaavat muodin yliopiston, jotta he voivat myöhemmin työskennellä itselleen omassa suunnitteluliiketoiminnassaan. Muut muotiyliopiston opiskelijat asuvat liian kaukana hyvästä muotikoulusta voidakseen käydä sitä tai saada lapsia hoitamaan ja voivat oppia muotia vain yöllä tai viikonloppuna tai heillä ei yksinkertaisesti ole varaa mennä tavalliseen kouluun. Tarjoamme näille opiskelijoille paljon edullisemman ja joustavamman tavan oppia muotisuunnittelua. Tilaajamme voivat kuitenkin edelleen käyttää koulutustamme saadakseen työtä perinteisiltä emplotereilta. Muotiyliopiston opiskelijat osoittavat kykynsä työnantajille näyttämällä työnantajille lukuisia vaatteita, jotka he ovat itse tehneet oppituntiemme avulla. Se on paljon parempi todistus pätevyydestä kuin pergamentti.

Yhteenveto eduista

 • Nauti rajoittamattomasta pääsystä kirjastoon, joka sisältää monia satoja muotisuunnitteluvideotunteja, jotka kaikki ovat ammatillisten muotisuunnittelijoiden opettamia
 • Opi milloin tahansa päivällä tai yöllä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa
 • Voi vahvistaa oppimistasi lukemalla täydelliset kirjalliset oppitunnin transkriptit
 • Saat vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Meillä on kokeneita muotisuunnittelijoita, jotka ovat valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan ongelmasi.
 • Hanki luettelo jokaisen oppitunnin tarvitsemista työkaluista ja tarvikkeista ja monille helppo tapa ostaa ne
 • Luo näkyvä todiste uusista taidoistasi näytettäväksi mahdollisille työnantajille ja muotikorkeakouluille
 • Nauti tilauksestasi lukuisia muotiluentoja, suunnittelijahaastatteluja, yritys- ja museokierroksia ja paljon muuta.
 • Hyödynnä monia resurssejamme ilmaiseksi tilauksesi yhteydessä, esim. Käytä muotitermisanakirjaamme, selaa suositeltuja kirjojamme, aikakauslehtiämme ja blogejamme ja lataa ilmaisia croquiseja

Kustannus

Vuositilauksemme maksaa vain 189 dollaria vuodessa. Tarjoamme myös toistuvan kuukausittaisen tilausmaksun 19,95 dollaria kuukaudessa. Vastineeksi saat rajoittamattoman pyynnöstä pääsyn kaikkiin resursseihimme ja videotunneihimme. Kaikki! Katso ympärillesi verkossa. Useimmat muut online -muotikurssit maksavat satoja, ellei tuhansia dollareita vain yhdestä luokasta! Et koskaan löydä parempaa arvoa kuin muotiyliopisto.

Historiamme

Muotikorkeakoulun perusti ja kehitti Francesca Sterlacci. Francesca valmistui FIT -instituutista New Yorkissa. Hän perusti Francesca Sterlacci Ltd: n, huippuluokan suunnittelijamerkin New Yorkissa, joka myi Saksille, Nordstromsille ja monille muille luksusliikkeille ympäri maailmaa. Sitten hän alkoi opettaa FIT: ssä ja nousi lopulta muotisuunnittelun tuoliksi. Francesca on kirjoittanut monia muotikirjoja, erityisesti "Fashion Leather Design", "Historical Dictionary of the Fashion Industry" ja vuonna 2019 kolmen kirjan sarjan: "Ompelutekniikat aloittelijoille", "Kuvioiden tekemisen tekniikat aloittelijoille" ja "Draping -tekniikat aloittelijoille".

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja muodin yliopiston tilaamisesta

Sijainnit

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Kysymyksiä