Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Johdanto

Keitä olemme

UP Learn Business School LTD on luotu vastaamaan opiskelijoiden, ammattilaisten ja yritysten tarpeisiin, jotka haluavat suorittaa kohdistetun englannin kielen kurssin tai markkinointikursseja verkossa.

Tarjoamme liiketoimintakursseja kaikille tasoille, kuten jatko-ohjelma digitaalisessa markkinoinnissa, henkilöstöhallinnossa ja yritysvalmennuksessa . Tarjoamme myös bisnesenglannin ja valmistautumisen virallisiin Cambridge ESOL -kokeisiin, IELTS:iin, CV:hen ja työhaastatteluun. Live- ja sekakurssimme ovat saatavilla myös yrityksille joko verkossa tai kasvokkain Lontoon alueella.

Vuodesta 2022 lähtien tarjoamme myös uutta "Bootcamp-kurssia ammattilaisille ja yrityksille" , joka sisältää 9 live-markkinointistrategiasessiota, jotka auttavat sinua yrityksesi kanssa ja saavuttamaan markkinointitavoitteesi erittäin nopeasti.

Tarjoamme tällä hetkellä myös digitaalisen markkinoinnin hallinnan verkkomaisterin tutkinnon valmistuneille ja ammattilaisille englannin ja italian kielellä, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa digitaalisen markkinoinnin taitoja työpaikoilla ja yliopistoissa.

Meillä on ammattitaitoinen englanninkielisten opettajien tiimi, joka auttaa sinua hankkimaan 100 % englannin taidon suoraan kotoa käsin.

Kurssit järjestetään Skypen/Zoomin kautta tai tarpeidesi mukaisina aikoina, myös viikonloppuisin.

Mikä koulu?

UP Learn Business School LTD perustettiin Lontoossa, Isossa-Britanniassa vuonna 2018 englantilaisena kielikouluna ja erikoistui sitten vuonna 2019 täysimittaiseksi Business Schooliksi, jonka tavoitteena on tarjota korkeatasoista ja laadukasta koulutusta ammattilaisille, opiskelijoille ja yrityksille.

Tarjolla on laaja valikoima kursseja, kuten digitaalisen markkinoinnin maisteri, joka toimitetaan jo verkkoalustan muodossa ja johon osallistuu kansainvälisiä opiskelijoita kaikkialta maailmasta, sekä sosiaalisen ja vaikuttajamarkkinoinnin kursseja, joiden tavoitteena on tarjota sekä yleisiä ja käytännön tietoa siitä, kuinka tulla todelliseksi sosiaalisen median asiantuntijaksi ja siten vaikuttajaksi muotiteollisuudessa, mutta myös muilla aloilla, kuten vähittäiskaupassa, ravintola-alalla ja monilla muilla markkina-aloilla. Nyt Influencer on yleisin työtehtävä, ja siitä tulee tulevaisuudessa yhä enemmän, joten UP Learn Business School LTD on ajatellut nopeaa, tehokasta ja korkeatasoista kaavaa resurssien kouluttamiseen tällä alueella.

Osa-aikaisella 4 kuukautta kestävällä Kurssillamme voit sovittaa työn ja opiskelun iltaisin, jotta voit hoitaa kaiken joustavammin. Erityistarpeita omaaville tarjoamme myös mahdollisuuden rakentaa heidän tarpeisiinsa räätälöity Master.

Tarjoamme opiskelijoillemme joustavia ratkaisuja sekä maksun että didaktisen organisoinnin kannalta osa- ja päätoimisilla kursseilla henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Oppitunnimme ovat erittäin interaktiivisia ja käytännöllisiä, ja ne perustuvat tosielämään ja digitaalisen ja vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan.

Järjestämme myös sisäisiä koulutuskursseja työntekijöillesi ja parempaan uralla etenemiseen.

Mitä teemme - Zoomissa

Nykypäivän kiireinen elämäntapa ei aina anna aikaa omistautua oppimiseen, harrastuksiin tai kiinnostuksen kohteisiisi.

UP Learn Business School LTD on löytänyt sinulle oikean ratkaisun. Voit nyt seurata verkkotunteja ja oppia englantia tai markkinointia suoraan mukavasti sohvaltasi tai sängystäsi kotisi rentouttavassa ympäristössä.

Saat laadukkaita oppitunteja äidinkielenään englannin opettajilta. Opettajasi on tavoitettavissa myöhään iltaan, myös viikonloppuisin.

Täydellinen ihmisille, joilla on rajallinen aika ja jotka haluavat verkkotunteja milloin tahansa, myös viikonloppuisin.

Zoom-tunnimme ovat yleensä ensimmäinen valinta niille ihmisille, joilla ei ole aikaa osallistua englannin kurssille arkisin. Siksi tarjoamme tätä palvelua klo 22 asti illalla.

Käytämme erillistä LMS-alustaa kaikille verkkokursseille, jotta voit ladata kaikki tarvitsemasi materiaalit, kuten kotitehtävät, käsikirjat ja tehtävät, sekä seurata edistymistäsi.

Oppituntejamme opettavat englannin äidinkielenään puhujat, joilla on laaja kokemus eri tasojen ja erityisten pyyntöjen hallinnasta. Oppitunnit ovat vuorovaikutteisia kaikilla käsitellyillä aiheilla, mukaan lukien englannin kielioppi, keskustelu, kuuntelu, sanasto ja videoiden katselu, jotta ymmärrät paremmin sosiaalisia tilanteita. Et tule pettymään, sillä opettajamme auttavat sinua oppimaan englantia nopeasti ja tarjoavat sinulle parasta laatua kilpailukykyiseen hintaan.

Verkkotunteja varten tarvitset vahvan ja luotettavan Internet-yhteyden ja pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen, kannettavan tai iPadin. Oppitunnit ovat mahdollisia älypuhelimilla, mutta ne eivät ole ihanteellisia. Kuulokkeet tai kuulokkeet ja ulkoinen mikrofoni voivat olla eduksi. Sinun tulee pystyä käyttämään Zoomia tai vastaavaa sovellusta.

Sijainnit

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Kysymyksiä