Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Johdanto

upGrad on maailmanlaajuinen johtaja korkea-asteen verkkokoulutuksessa. Uusimman teknologian, pedagogiikan, alan kumppaneiden ja maailmanluokan tiedekunnan avulla luomme oppijoillemme maailmanlaajuisesti upottavia verkko-oppimiskokemuksia. Elämä upGradilla tuo mukanaan erityisen tyydytyksen siitä, että meidän kanssamme rakennat uraa ihmisille ympäri maailmaa.

Tehtävämme on saada oppijamme saavuttamaan haluamansa tulokset. Vuonna 2015 perustettu päivitys on vaikuttanut yli 1 miljoonaan rekisteröityneeseen oppijaan yli 50 maassa ympäri maailmaa. Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, otamme sinut mielellämme mukaamme ja voimme yhdessä saavuttaa suurempaa menestystä.

Opi kysyntätaidoista upGradilta

Mistä Learn Platformissa on kyse - upGrade

Oppimisalustamme ovat loistava tapa hankkia tietoa ja kehittää ymmärrystään. Tämä avoin foorumi on erinomainen tapa uteliaille ihmisille saada parempi ymmärrys tieteenaloista. Joustavuus, kustannustehokkuus ja ennen kaikkea mahdollisuus oppia alan kannalta merkityksellistä sisältöä ovat tärkeimmät syyt oppimisalustamme suosion taustalla päivityksessä.

Voit myös käyttää tätä tilaisuutta hyväksenne, jos haluatte syventää tietämystänne aiheesta. Voit valita haluamasi ajan ja paikan ja jatkaa työtäsi. Lisäksi voit tunnistaa tietämysvajeen ja valita sen mukaisesti oppimateriaalin, joka sopii parhaiten kehityskulkuusi.

Näitä oppimateriaaleja on saatavilla lähes kaikilla aloilla, kuten datatieteissä, teknologiassa ja johtamisessa, minkä ansiosta oppijat voivat päivittää taitojaan. upGrad tarjoaa oppijoilleen erittäin vahvaa sisältöä aiheiden lyhyen selityksen muodossa.

UpGradissa sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi huippuluokan opetussuunnitelmaan. Teollisuuden kannalta olennainen opetussuunnitelma on suunniteltu tekemään oppijoista teollisuudelle valmiita. Näiden oppimateriaalien avulla voit edetä urallasi ja saada parempia työmahdollisuuksia. Voit kutsua myös ystäväsi, kollegasi tai vertaisesi mukaan oppimismatkalle.

Sijainnit

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Kysymyksiä