Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Johdanto

139710_button2.png


USC Rossier School of Education :n (lausutaan "ross-EAR") tehtävänä on valmistaa johtajia saavuttamaan koulutuksen tasapuolisuus käytännön, tutkimuksen ja politiikan avulla. Pyrimme parantamaan oppimismahdollisuuksia ja -tuloksia kaupunkiympäristöissä sekä puuttumaan eroihin, jotka vaikuttavat historiallisesti syrjäytyneisiin ryhmiin. Opetamme oppilaitamme arvostamaan ja kunnioittamaan niiden yhteisöjen kulttuurista kontekstia, joissa he työskentelevät, ja tutkimaan valtajärjestelmiä, jotka muokkaavat politiikkaa ja käytäntöjä. Innovatiivisen ajattelun ja tutkimuksen avulla pyrimme ratkaisemaan vaikeimmatkin koulutusongelmat.

USC Rossier School of Education on osa Etelä-Kalifornian yliopistoa, joka on yksi maailman johtavista yksityisistä tutkimusyliopistoista. Los Angelesin sydämessä sijaitseva USC tarjoaa opiskelijoille rikkaan kaupunkiympäristön oppimiseen sekä monia kansainvälisiä tutkimus- ja opiskelumahdollisuuksia.

Tilastot

USC: llä opiskelijoita tulee kaikista 50 osavaltiosta ja 110 maasta, mukaan lukien yli 5000 kansainvälistä opiskelijaa joka lukuvuosi.

    Sijainnit

    • USA Online

      USA Online, Yhdysvallat

    Kysymyksiä