Keystone logo
© Domus Academy
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Johdanto

Guglielmo Marconi University Italian on ensimmäinen online yliopisto, joka oli akkreditoitu Italian opetusministeriön ja ensimmäinen ja ainoa italialainen akkreditoitu yliopistossa Yhdysvalloissa.

Yli 14000 opiskelijoiden, yliopiston Guglielmo Marconi on mukana merkittäviä tutkimuksen ja innovaation, etsivät perinteisten oppimisympäristö, se edistää innovatiivisten edistyksellisiä teknologiaratkaisuja liittymällä perinteisen toiminnan, kuten luentoja, työpajoja ja seminaareja menetelmiä.

Yliopisto kamppailussa niiden arvot ja missio tarpeisiin kaikkien opiskelijoiden tarjoamalla erilaisia ​​mahdollisuuksia opiskella perus- ja jatko-joustavat tuntia, jatkuva ilmoittautuminen, online-luokat, virtuaalilaboratorioiden ja simulointi. Tutkimustoimintamme tukevat hyvin varustetut laboratoriot, tuotanto toimisto- ja Marconi Studios Cinematic Arts, jossa opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja saada käytännön kokemusta koulutusta.

koulutusmallin

100% verkossa

Koulutusjärjestelmä malli on 100% verkossa ja toteutetaan nykyaikaisen virtuaalikampusta. Kaikki toiminnot voidaan suorittaa mistä tahansa vain pääsy Internetiin tietokoneen tai mobiililaitteen:

 • Kukin opiskelija voi valita paras aika tutkia unohtamatta heidän päivittäisessä toiminnassaan.
 • Kun yhteys kampuksen opiskelijat pääsevät digitaalisia mahdollisuudet opiskeluun ja työkaluja kommunikoida heidän opettajan tai ikäisensä.
 • Kaikki oppilaan edistymistä arvioidaan suoraan virtuaalikampusta.

iPad kuin tutkimus työkalu

Jokainen opiskelija saa kotona seuraavan sukupolven iPad kuin tutkimus työkalu. IPad voi mukavasti yhdistää kampuksella ja käyttää erilaisia ​​kirjoja valittava huolella opettajien ja muita resursseja tarvitaan kursseja.

Arviointi

Varmistaa ohjelmien laatua, opiskelijan arvioidaan viikoittain eri toimintojen kautta:

 • keskustelufoorumit
 • Opiskelijat keskustelevat kysymyksistä tai analysoida tositapauksista tutkimuksessa opettajan.
 • tehtävät
 • Jokainen tehtävä henkilökohtaisesti pätevä kurssin ohjaaja.
 • Online testit
 • Testejä automaattisesti päteviä virtuaalinen kampus, jotta opiskelijat voivat tietää heidän menestyksensä välittömästi.

kansainväliset opettajat

Kaikki opettajat ovat erikoistuneet akateemista koulutusta alalla kunkin kurssin, laaja työkokemus sekä kansainvälistä kokemusta.

Jokainen kurssi videokonferenssit opettajien, joissa tutkimus on säädetty ja epäilyksiä ratkaistaan ​​opiskelijoille tehdään.

Seuranta ja jatkuvaa tukea

Koulutusprosesseihin täyttävät tiukat vaatimukset akateemista laatua ja opiskelijat ovat jatkuva seuranta ja oppimisen tueksi, suoritti joukko ammattilaisia ​​opiskelijapalveluista Centre.

Sijainnit

 • Rome

  Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Kysymyksiä