Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Johdanto

Miksi V School ?

Premier tuloksia

Ensimmäisen luokan viikon alkaessa opiskelijat alkavat työskennellä uraohjaajan kanssa valmistelemaan heitä työhönottoon järjestämällä viikoittaisia ​​työpajoja ja yksi-one-kursseja saadakseen sinut valmis lyömään työtaulukoita heti. Työskentelemme kanssasi selvittämään, mitä haluat uuteen uuteen uraasi ja puhua kulttuuriasennosta, asioista, palkkaneuvotteluista ja siitä, miten käärittele nykyinen taitosi uusiin kyvykkyytesi avulla.

Super Transcript

V School Super Transcript on alan ensimmäinen älykäs työkalu, jonka avulla voidaan arvioida käynnistysleirin jatkotutkinnon teknisiä, ammattimaisia ​​ja ongelmanratkaisutaitoja. Työskentelemällä suoraan johtavien yritysten ja organisaatioiden vuokrausjohtajien kanssa olemme tunnistaneet ja opettaneet tarkat taidot, jotka auttavat sinua tekemään ensimmäisen teknisen työn. Tämä elävä asiakirja on salkku, transkripti ja suosituskirje kaikki yhdessä. Kun työnantaja pystyy nopeasti ymmärtämään vahvuuksiasi ja kykyjensä ja heti perehtymään asiaan liittyvään salkutyöhön, se vie arvaisupelin pois haastatteluprosessista. Työnantajat arvostavat suoraa, tietopohjaista lähestymistapaa, ja V School tutkinnon suorittaneet nauttivat luottamuksesta, joka tulee siitä, että he ovat valmiita työhaastatteluun. Voittaa, voittaa.

Elämää uhkaava

V School on enemmän kuin eliittiopetussuunnitelmamme tai ensiluokkaiset ohjaajamme: kooditamme, luomme ja kokoamme yhteen. Siellä sinä tulet oppimaan uusia taitoja ja jättämään kokonaan uudella elämällään. Selvitä, mitä voi tapahtua, kun olet todella upotettu.

kotelo

Me hoidamme kaiken, jotta voit pysyä keskittymässä hallitsemaan uutta taitoa ja käynnistämään jännittävän uuden uran. Meidän opiskelija-asunto sijaitsee muutaman korttelin päässä kampuksesta ja puolen korttelin päässä junan pysäkiltä. Se on yhteisökeskeinen kokemus jaetuissa huoneissa ja asuintiloissa. Jokainen asuntoyksikkö on varustettu tuotteilla ja huonekaluilla, joiden opiskelijoiden on elettävä mukavasti ja keskityttävä koulutukseen.

Online-luokat

Koulutus oman kodin ja kaupungin mukavuudesta V-kouluilla 100% virtuaalimaailmassa. Erittäin erilainen kuin useimmat verkko-oppimisympäristöt, V Schools -vaihtoehto mahdollistaa sinut suoraan luokkahuoneeseen live-ohjeilla, live-mentoreilla, parin ohjelmoinnilla ja todellisilla ryhmäprojekteilla. Se on kuin olisit henkilökohtaisesti. Sisältö on sama. Ohje on sama. Työn tulokset ovat samat. Kaikilla alumneilla on mahdollisuus edetä elävään virtuaaliympäristöön. Olipa haet haastatteluasi koodilla ennen haastattelua, sinulla on monimutkainen ongelma, jota haluat ohjata mentorin ohi tai vain kaipaat V School kouluhallinnon tytäryhtiötä ja yhteistyötä, virtuaalinen alusta on sinun. Koska tekniikka muuttuu lähes päivittäin, nykyinen virta on avainasemassa.

Sijainnit

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Ohjelmat

    Laitos tarjoaa myös:

    Kysymyksiä