Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Johdanto

Me Vedere Institute uskomme, että koulutuksen tulee olla muuttavaa, ei vain informatiivista.

Pyrimme antamaan opiskelijoillemme mahdollisuuden tulla alansa johtajiksi ja tehdä todellista vaikutusta maailmassa.

Vedere Institute loivat eteenpäin katsovat ja innovatiiviset johtajat, jotka tunnistivat erikoistuneen jatkokoulutuksen ja ammatillisen kehityksen kurssien tarpeen. He visioivat ratkaisun, joka tarjoaisi erittäin relevantteja, käytännönläheisiä, ajankohtaisia ja tuloskeskeisiä oppimisohjelmia. Tätä silmällä pitäen he perustivat Vedere Institute umpeen umpeen koulutusalan kuilun ja tarjoamaan opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen valitsemallaan alalla.

Me Vedere Institute uskomme, että koulutuksella on voima muuttaa elämää ja inspiroida edistystä. Se on korvaamaton työkalu, joka voi muokata yhteiskuntia, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimiskokemukset. Siksi pyrimme tarjoamaan poikkeukselliset koulutusmahdollisuudet kaikille opiskelijoille taustasta riippumatta. Suhtaudumme intohimoisesti yksilöiden voimaannuttamiseen koulutuksen avulla, ja uskomme, että ohjelmamme voivat olla katalysaattori positiiviselle muutokselle maailmassa.

Sano hei Vedere Institute

Vedere Institute perustivat innovatiiviset ja kunnianhimoiset johtajat, jotka tunnustivat erikoistuneen jatkokoulutuksen ja ammatillisen kehittämisen kurssien tarpeen. He visioivat ratkaisun, joka tarjoaa erittäin relevantteja, käytännönläheisiä, ajankohtaisia ja tuloskeskeisiä oppimisohjelmia. Tätä silmällä pitäen he perustivat Vedere Institute umpeen umpeen koulutusalan kuilun ja tarjoamaan opiskelijoille taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen valitsemallaan alalla.

Keskitymme tarjoamaan kysytyimpien alojen ja taitojen mukaista koulutusta ja varmistamme, että opiskelijoillamme on hyvät valmiudet tarttua taloudellisiin mahdollisuuksiin. Uskomme, että tarjoamalla koulutusta, joka valmentaa opiskelijoita tulevaisuuteen, autamme muovaamaan yhteiskuntaa, joka on kestävä ja valmis menestymään. Tavoitteemme on antaa yksilöille mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa ja vaikuttaa positiivisesti maailmaan koulutuksen kautta.

Tarjoamme edistyneitä taitoja ja tietoja kokeneille ammattilaisille ja pyrkiville johtajille. Ohjelmamme on suunniteltu antamaan yksilöille mahdollisuus saada aikaan muutosta ja muutosta organisaatioissaan ja yhteisöissään. Opetussuunnitelmamme perustuu viimeisimpään akateemiseen teoriaan, jota opettavat huippuprofessorit ja johtavat käytännön ratkaisut. Ainutlaatuinen sekoitus teoriaa ja käytäntöä valmistaa valmistuneitamme tämän päivän haasteisiin ja huomisen mahdollisuuksiin.

Vederen opiskelijana saat:

 • Opetussuunnitelma, joka on huolellisesti kuratoitu tarjoamaan sinulle tietoa, taitoja ja työkaluja, jotka nopeuttavat uraasi ja ajavat muutosta ja muutosta organisaatiossasi
 • Ohjelmamuoto, jonka avulla voit vauhdittaa opintojasi henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tarpeisiisi parhaiten sopivalla tavalla
 • Hybridi verkko-oppimismuoto, joka tarjoaa täydellisen tasapainon joustavuuden ja rakenteen välillä
 • Käytännöllinen lähestymistapa oppimiseen, joka korostaa todellisia ongelmia ja sovellusta

Yhteyden muodostaminen, voimaannuttaminen ja edistyminen: lähestymistapamme koulutukseen

Tehtävä

Kehittää poikkeuksellisia johtajia, jotka kykenevät ajamaan muutosta ja muutosta organisaatioissaan ja toimialoillaan.

Näkemys

Toteaa tulevaisuus, jossa yritykset hyödyntävät innovaatioiden ja teknologisen kehityksen parasta mahdollista positiivista muutosta yksilöille ja yhteiskunnalle.

Perusarvot

 • erinomaisuus
 • Innovaatio
 • monimuotoisuus
 • eheys
 • yhteistyö

Sijainnit

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

Kysymyksiä