Keystone logo
Voorhees College

Voorhees College

Voorhees College

Johdanto

Vuonna 1897 perustetun Elizabeth Evelyn Wright-Menafeen, joka oli tuskin vanhempi kuin jotkut nykypäivän opiskelijoista, Voorhees College on rikas historia ja valoisa tulevaisuus. Olemme täysin akkreditoitu historiallisesti musta taiteellinen korkeakoulu, joka tarjoaa tutkintoja 12 tieteenalalla - luku kasvaa kasvamme. Voorhees keskittyy pitkäjänteisen kuulumisemme aikana piispan kirkkoon kehittämään opiskelijoita sekä henkisesti että henkisesti.

Tietoja Collegestä

Voorhees College on nelivuotinen, yhteissivistävä, urakeskeinen taiteellinen korkeakoulu, joka on yhteydessä Piiskopikirkkoon ja United Negro College Fundiin. Eteläisen korkeakoulu- ja kouluyhdistyksen korkeakoulujen komissio on akkreditoinut Voorhees College täysin kandidaatin tutkintojen myöntämiseen. Lisätietoja Voorhees College tehtävästä.

Historia

Elizabeth Evelyn Wright Menafeen perustama vuonna 1897 Voorhees College tehtävänä on aina ollut tarjota kaikille opiskelijoille laadukas kattava yleiskoulutus yhdistettynä ammatilliseen koulutukseen arvokeskeisessä taiteellisessa perinteessä. Lisäksi Voorhees College oli ensimmäinen Etelä-Carolinan historiallisesti musta korkeakoulu ja yliopisto, jonka komissio oli hyväksynyt Eteläisen korkeakoulujen ja koulujen liiton korkeakouluissa. Lue lisää Voorhees College historiasta.

Sijainnit

  • Denmark

    Porter Drive,481, 29042, Denmark

    Kysymyksiä