Keystone logo
w.academy

w.academy

w.academy

Johdanto

w. akateemia

w.academy on vuokrannut Master- ja Executive Master -tutkintoihin erikoistuneen Sida-akatemian sivuliikkeen, joka lähitulevaisuudessa integroi w.academy-alustan liiketoimintakoulun toimintatapoihin, lähestymistapoihin, tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille, johtajille, yrityksille ja julkisille laitoksille täysi palvelu koulutustoimintaa, kuten täydennyskoulutus ja erikoistuminen, Executive Masters, University Masters ja Full Masters.

Luokat pidetään eri tavoin: fyysisistä luokista live-suoratoistoon, ohjauksesta valmennukseen parhaiden opetusmenetelmien avulla, kuten roolipeli, käännetty luokkahuone, yhteistyöhön perustuva oppiminen, vertaisopetus ja laboratorioiden käyttö.

Lisäarvo saavutetaan yhdistetyn ja jäsennellyn tutkimuksen, opiskelijoiden ympärille räätälöidyn digitaalisen tutkimuksen ansiosta.

Sida-ryhmä

Sida Group on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut johtamisneuvontapalveluja yrityksille ja laitoksille. Sida Group tukee johtamista kaikissa vaiheissa alkaen strategisista vaiheista, kuten talous ja hallinto, henkilöstöresurssit, organisaatio yritysjärjestelyihin ja kansainvälistymiseen.

verkkoliukoinen

AIM Italiassa noteerattu innovatiivinen PMI, Websolute, on yksi tärkeimmistä italialaisista digitaalialan yrityksistä viestinnän, digitaalisen tekniikan sekä digitaalisen markkinoinnin ja kaupan alalla.

Sijainnit

 • Ancona

  Via Luigi Albertini, 36, 60131, Ancona

 • Rome

  Clivo di Monte del Gallo n.48, 00165, Rome

  • Bologna

   Bologna, Italia

   • Pesaro

    Pesaro, Italia

    Kysymyksiä