Keystone logo
Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Waldorf University - Graduate Programmes/Online

Johdanto

Yli 100 vuotta akateemista huippuosaamista

Waldorf University on ystävällinen yksityinen taiteiden koulu, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kauniissa Forest Cityssä Iowassa. Yli 100 vuoden ajan Waldorf on ollut kulmakivi tuhansien elämässä, luoden vankan pohjan menestykselle opiskelijoiden, heidän perheidensä ja yhteisön keskuudessa.

Waldorf on ollut alusta lähtien vuonna 1903 akateemisen innovaation eturintamassa ja polulla tulevalle sukupolvelle. Waldorf tarjoaa litanian todistus-, liitännäis-, kandidaatti- ja maisteriohjelmille mahdollisuuden jokaiselle, joka haluaa parantaa elämäänsä akateemisesti, henkilökohtaisesti tai ammatillisesti.

Waldorfissa uskomme, että todella monipuolinen koulutus ei sisällä vain akateemisia opintoja, vaan myös osallistumista taiteeseen, liikuntaan ja muuhun. Vilkas kampuksemme on täynnä opiskelijoita eri puolilta maailmaa, jotka ovat valinneet Waldorfin auttamaan heitä saavuttamaan koulutustavoitteensa.

Tiedekuntamme ja henkilökuntamme työskentelevät henkilökohtaisesti opiskelijoiden kanssa varmistaakseen, että he ovat varmoja ja kykeneviä saavuttamaan kaikki potentiaalinsa, rohkaisemalla joka askeleella. Haluatpa mieluummin oppimisen perinteisessä luokkahuoneessa tai tutkinnon ansaitsemisen joustavuuden verkossa, suosittelemme sinua päätöksestäsi edistää elämääsi koulutuksen avulla.

Tervetuloa Waldorfiin. Olemme sotureita!

Neljä pilaria

Nämä neljä pilaria kuvaavat Waldorfin yliopiston kokemusta: perinne, intohimo, yhteisö ja menestys. Ne perustuvat Waldorfin historiaan, heijastavat Waldorfin nykyhetkeä ja pyrkivät Waldorfin tulevaisuuteen.

PERINNE

Vuonna 1903 perustettu Waldorfin yliopiston vahvuuksia ovat sen historia ja vahva arvojärjestelmä. Perustajamme arvostivat palvelua yhteisölle - eikä se ole muuttunut. Pitkäikäisyytemme johtuu akateemisesta huippuosaamisesta, vakaista kuvataiteen perinteistä ja laajasta yleisurheiluohjelmasta. Mutta mikä tärkeintä, ymmärrämme tämän kokemuksen Jumalan lahjaksi, jonka vastuulla on palvella maailmaa.

INTOHIMO

Aiemmat ja nykyiset opiskelijamme tekevät Waldorf-yliopistosta sen, mikä se on tänään ja millainen se on tulevaisuudessa. Waldorfin yliopisto on opiskelijoiden kanssa jokaisesta osavaltiosta ja monesta maasta kampuksella, ja arvostaa opiskelijoiden tuomaa monimuotoisuutta oppimisyhteisöömme ja rikastumista, joka se tuo meille kaikille. Kannustamme asumisopiskelijamme harjoittamaan kaikkia intohimojaan - koulun ulkopuolisia, uskoon perustuvia, tutkijoihin keskittyviä tai muuten - koska tiedämme, että monipuoliset ihmiset ovat erinomaisia. Monet online-opiskelijoistamme tietävät tämän olevan totta, koska he harjoittavat jo perheen, työn ja intohimonsa saavuttamaan koulutustavoitteensa.

Tiedekuntamme ja henkilökuntamme ovat ylpeitä opettaessaan ja palvellessaan opiskelijoita. Ne kantavat ja juurruttavat Waldorfin yliopiston arvoja, perinteitä ja tehtävää. Luokkahuoneessa tai sen ulkopuolella, kampuksella tai verkossa, olemme ylpeitä siitä, että autamme oppilaitamme harjoittamaan intohimojaan, saavuttamaan koulutustavoitteensa ja jättämään Waldorfille vankan pohjan uransa aloittamiselle.

YHTEISÖ

Iowassa Forest Cityn sydämessä sijaitseva Waldorfin yliopiston kampus on Warrior Nationin perusta. Globaalilla ulottuvuudella kampuksen ulkopuolella yhteisömme omaksuu yhtenäisyyden ja toveruuden. Ensimmäisestä vaiheesta kampukselle tai puhuessasi henkilökunnan jäsenen kanssa opiskelijat kohtaavat heti jotain erityistä, joka on Waldorf-yhteisö. Rakentamalla yhteisiä muistoja ja tietoa kehitämme ainutlaatuisen uskollisuuden purppuraan ja kultaan.

MENESTYS

Waldorf-yliopiston johtava muutosmaksu sen perustamisesta lähtien on aina ollut skolastinen innovaatio. Lähestymistapamme yhdistää perinteisen luokkahuoneympäristön uusimpiin verkkokursseihin, tarjoten kaikille opiskelijoille - olivatpa he sitten Forest Cityssä vai ei - akateemisen kokemuksen, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Opiskelijamme ovat sotureita kaikilta osin. Määritämme menestyksen ihmishengen voitoksi - ja käytämme menestystämme palvellaksemme muita.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Forest City

    South 6th Street,106, 50436, Forest City

    Ohjelmat

    Kysymyksiä