Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Watson Institute

Watson Institute

Watson Institute

Johdanto

Elinikäinen vaikutus alkaa

Watson Institute on paikka, jossa seuraavan sukupolven yrittäjät voivat löytää yhteisönsä, löytää kutsumuksensa ja nopeuttaa uraa. Tarjoamme seuraavan sukupolven työkalut, verkoston, ajattelutavan ja rohkeuden ratkaista vaikeimmat maailman edessä olevat haasteet, käynnistää menestyvä ura ja johtaa vaikuttavaa elämää.

Watson Institute on toimipisteet Boulderissa, Coloradossa, Lynnin yliopistossa Boca Ratonissa, Floridassa ja Universidad Francisco Marroquínissa (UFM) Guatemalan kaupungissa, Guatemalassa.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137700_137593_Abhinav-Khanal-Efua-Agyare-Kumi.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Watson-kiihdytin Boulderissa, Coloradossa, lanseerattiin vuonna 2013 edistämään seuraavan sukupolven vaikutustenkeskeisten yrittäjien yrityksiä ja uraa. Kiihdytinohjelma sisältää palkitun koulutuksen, intensiivisen mentoroinnin ja globaalin vertaisyhteisön.

Rakennamme nyt kumppanuuksia Yhdysvaltojen, Latinalaisen Amerikan ja Kiinan innovatiivisten yliopistojen kanssa ohjelmille, jotka nopeuttavat seuraavan sukupolven yrittäjäjohtajien uraa.

Watson Institute 223 tutkijaa ja alumnia 53 maasta ovat keränneet yli 77,2 miljoonaa dollaria, luoneet yli 500 osa- tai kokopäiväistä työpaikkaa ja vaikuttaneet 150 000 ihmiseen ympäri maailmaa aloitteilla, joita he auttavat johtamaan. Watson-alumni on valittu Y-yhdistäjään, Echoing Green Fellowship -ryhmään ja neljä on nimetty Forbesin 30 alle 30-luetteloon. Alumit jatkavat koulutustaan mm. Harvardin yliopistossa, New Yorkin yliopistossa ja Princetonin yliopistossa.

Watson Institute , Boulder

Watson Lukukauden kiihdytin Boulderissa, Coloradossa on korkeakouluopiskelijoille, vastavalmistuneille ja aukko-ikäisille opiskelijoille tarkoitettu varhaisen vaiheen sosiaalinen hanke, jolla pyritään ratkaisemaan maailman vaikeimmat haasteet.

Watson Institute alumnitarinat: Romain Vakilitabar vain. studiot Vimeossa.

Watson Institute kokemus

Meillä on toimintaympäristö seuraavan sukupolven johtajille, yrittäjille ja innovaatioille rakentaakseen menestyvää uraa ja vaikuttavaa elämää.

Jokainen Watson Institute ohjelman osa on räätälöity antamaan seuraavan sukupolven yrittäjäjohtajille intensiivistä koulutusta, globaalia verkostoa, sitoutunutta mentorointia ja käytännön kokemusta vaikuttavan uran käynnistämiseksi.

Nämä ovat kunkin Watson Institute ohjelman pääpilarit:

Mentorointi

Mentorointi katalysoi henkilökohtaista kasvua, johtamisen kehittämistä ja yrittäjyyden menestystä samalla laajentaen opiskelijoidemme verkostoa. Tästä syystä Mentor-ohjelma on Watson-kokemuksen pylväs, ja sitä pidetään johdonmukaisesti yhtenä ohjelman vaikuttavimmista osista.

Watson Institute opiskelijat tehdään pariksi todistettujen paikallisten yrittäjien, innovaatioiden ja johtajien kanssa sen perusteella, kuinka hyvin he vastaavat tehtäväänsä ja nykyisiä taitoja. Mentorit valmentavat opiskelijoita matkansa aikana ja haastavat heitä lisäämään vaikutustaan lisäämällä näkökulmaa, laajentamalla verkostoa, kyseenalaistamalla oletuksiaan ja parantamalla heidän maailmankatsomustaan.

Master Kurssin opettajat

Watson Master Kurssin opettajat ovat maailman johtavia johtajia, yrittäjiä ja ammattilaisia, jotka toimivat lyhytaikaisina yrittäjinä kotona. Joka viikko Master Kurssin opettaja kutsutaan kampukselle jakamaan yrittäjämatkansa, tarjoamaan mentorointia yhdessä ja laajentamaan opiskelijoiden maailmanlaajuista verkostoa.

Master-kurssit vaihtelevat intiimistä palokeskusteluista vuorovaikutteiseen työpajaan ja kiertävät parhaiden käytäntöjen, oppien ja epäonnistumisten jakamisen ympärille. Tämä Watson-kokemuksen pylväs antaa opiskelijoille rinnalla kokeneita johtajia ja yrittäjiä toimimaan malleina inspiraatiota ja kenttäoppaana menestykseen.

Intensiivinen koulutus

Watson Institute koulutus kehittää tarvittavia kovia ja pehmeitä taitoja menestyvän uran ja vaikuttavan elämän luomiseksi mukaan lukien muuntava viestintä, johtaminen, varainhankinta, talous, rooli, empatia ja joustavuus. Hoitajat ovat Watson Institute vastaavia tiedekuntia, jotka itse ovat huolellisesti valittuja ammatinharjoittajia, johtajia ja yrittäjiä, jotka opettavat Watson-opetussuunnitelmaa, hyödyntävät runsaasti henkilökohtaista kokemusta ja mentoroivat opiskelijoita.

Watson Institute","author_url":"","source":"Watson Institute"}" />

137701_137595_2017-Scholars.jpg
Watson Institute / Watson Institute

Sijainnit

 • Boulder

  Watson Institute, Boulder 1310 College Ave, 80302, Boulder

  • Boca Raton

   Lynn University 3601 N Military Trail, 33431, Boca Raton

   • Guatemala City

    Universidad Francisco Marroquín (UFM) Career Accelerator, , Guatemala City

    Ohjelmat

     Laitos tarjoaa myös:

     Kysymyksiä