Keystone logo
West Coast University Online

West Coast University Online

West Coast University Online

Johdanto

West Coast University tarjoaa online-hoito- ja terveydenhoito-ohjelmia, jotka ovat suunnitelleet työskentelevät ammattilaiset.

Terveydenhuollon alalla on tärkeää pysyä ajan tasalla trendien ja tekniikan muutoksista. Länsirannikon yliopistossa rikastamme verkkohoitokurssejamme mobiililaitteille sopivalla videosisällöllä, äänikirjoilla, simulaatioilla, mukautuvilla kyselyillä ja tien päällä olevilla resursseilla, jotka auttavat sinua pitämään yhteyttä missä tahansa. Jokainen terveydenhuollon verkko-ohjelmamme auttaa sinua valmistautumaan entistä parempaan tietoon ja taitoihin vastaamaan terveydenhuoltojärjestelmän muuttuviin tarpeisiin.

Olemme rakentaneet online-terveydenhuollon ohjelmamme sopiviksi työskentelevien ammattilaisten kiireiseen elämäntyyliin, ja kaikki verkkokurssit on tehtävä interaktiivisen verkkoluokan kautta.

Länsirannikon yliopistossa omaksumme opiskelijakeskeisen oppimiskumppanuuden, joka johtaa ammatilliseen menestykseen. Tarjoamme muutoskoulutusta rehellisyyden ja henkilökohtaisen vastuun kulttuurissa. Suunnittelemme markkinoihin reagoivia ohjelmia yhteistyössä tiedekunnan ja alan ammattilaisten kanssa. Etsimme jatkuvasti tehokkaampia ja innovatiivisempia tapoja kehittää osaamista ja itseluottamusta monimutkaisessa ja muuttuvassa maailmassa.

Sijainnit

  • Los Angeles

    North Juanita Avenue, 90004, Los Angeles

    Kysymyksiä