Keystone logo
Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Johdanto

157781_116567_CathedraleHante_LADJ.jpeg

Länsi-Iowa Tech Community College on julkisesti tuettu kattava yhteisöopisto, joka palvelee Iowan maakuntia Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth ja Woodbury, joissa on yhteensä noin 180 000 asukasta. Yhdeksänjäseninen hallitus huolehtii Western Iowa Tech Community Collegesta. Hallituksen jäsenet valitaan kuuden läänin palvelualueen yhdeksästä piiristä. Kollegion on akkreditoinut Pohjois-korkeakoulujen ja koulujen keskusliitto ja sitä säätelee Iowan osavaltion opetusministeriö.


Onko verkossa minulle?

Western Iowa Techin online-luokkien avulla opiskelijat voivat valita sadoista kurssitarjouksista. Joissakin tapauksissa voit ansaita korkeakoulututkintoja tai jopa kokonaisia tutkintoja. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden, vain kirjaudu sisään ja noudata ohjeita. Tekninen tuki on käytettävissä ympäri vuorokauden. Opiskelijat voivat kysyä ohjaajalta kysymyksiä, suorittaa testejä, saada arvosanoja ja osallistua kierteitettyihin keskusteluihin, kaikki verkossa, missä tahansa.

157783_116566_Environments.jpeg
157784_116568_Banner_2_LM.jpeg

WITCC: n tehtävä

Kattavana yhteisöopistona tehtävämme on tarjota laadukasta koulutusta ja parantaa palvelemiamme yhteisöjä taloudellisesti.

157785_125980_KeystoneArtistWinner.jpeg

Arvot ja ohjaavat periaatteet

 • Opiskelijoiden oppiminen - Arvostamme opiskelijoidemme henkilökohtaista, älyllistä ja ammatillista kasvua.
 • Laatu - Olemme sitoutuneet laadukkaaseen opetukseen ja palveluihin maksimoidaksemme opiskelijoiden menestyksen ja työnantajan tyytyväisyyden.
 • Pääsy - Tarjoamme pääsyn korkeakouluun vastaamalla opiskelijoiden tarpeisiin, jotka liittyvät aikaan, sijaintiin ja kustannuksiin.
 • Monimuotoisuus - Kunnioitamme yksilöllisiä eroja ja pyrimme vastaamaan monipuolisten yhteisöjen tarpeisiin.
 • Elinikäinen oppiminen - Edistämme elinikäistä oppimista henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen edistämiseksi.
 • Akateeminen vapaus - Olemme omistautuneet vapaalle ideoiden ja tietojen vaihdolle, joka edistää kasvua oppilaitoksena.
 • Jaettu hallinto - Uskomme jaettuun hallintotapaan ja kannustamme työntekijöitämme ja opiskelijamme osallistumaan kollegion kehittämiseen.
 • Tehokkuus ja vaikuttavuus - Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja verotukselliseen vastuuseen koulutusohjelmissamme ja korkeakoulujen palveluissa.
 • Omistus - Arvostamme työpaikkaa, joka edistää keskinäistä kunnioitusta ja yhteistyötä kollegion ja työntekijöiden välillä.
 • Ammatillinen nuhteettomuus - Olemme sitoutuneet eettisiin ja eheisiin suhteisiin, ammatilliseen toimintaan ja tehtäviemme suorittamiseen.

157786_125982_Keystone_Enviornment_Art.jpeg

Strategiset aloitteet

Parannamme oppilaidemme, yhteisöjemme ja heidän korkeakoulunsa välisiä yhteyksiä:

 • Oppijan kokemus - Edistetään henkilökohtaista oppijakokemusta, joka edistää pääsyä, sitoutumista ja menestystä yhteistyöllä osastojen sisällä ja niiden välillä.
 • Yhteisöyhteydet - Ennakoimme ja vastaamme yhteisöjemme muuttuviin koulutus- ja työvoimatarpeisiin.

157782_125981_Keystone_Characters.jpeg

Sijainnit

 • Sioux City

  Stone Avenue,4647, 51106, Sioux City

  Kysymyksiä