Keystone logo
Westfield Business School

Westfield Business School

Westfield Business School

Johdanto

Keitä olemme

Eurooppalaiset juuret

Westfield Business School palaa vuonna 2000, kun Javier Rivera, Ph.D. Stanfordin ja IE: n professori del IE: n ja Victor Rosin, IESE: n meritekniikan insinööri ja MBA, jotka olivat sitten opettajia Instituto de Empresassa Madridissa. Ne osuivat samaan aikaan, kun oli mahdollista antaa kaikille henkilöille mahdollisuus päästä uuteen kokonaisvaltaiseen hallintokoulutukseen, jolloin uudet teknologiat ovat käytettävissä ja häiritsevät virtuaalista oppimisen palveluksessa. Näin syntyi Madridissa, Espanjassa, yhdistetty metodologia, jonka tarkoituksena on tulla vertailukouluksi online-koulutuksessa, koulu, jossa on korkealaatuisia mestareita ja MBA, joka korvaa perinteiset kasvot-ohjelmat.

Tällä tavoin olemme perustaneet itsemme liiketoiminnan edelläkävijänä kouluksi, joka tarjoaa online-ohjelmia.

118209_adult-attire-commerce-1367269.jpg

Opiskelijoiden sitoutumista osoittava reitti

Toimielin, joka on tietoinen siitä, että se on maailman avoimempi ja kansainvälisempi opetus- ja johtamisympäristössä, on kehittynyt tarjoamalla uusia malleja, sopeutumalla uuteen yrittäjyyden todelliseen tapaan ja säilyttäen kuitenkin selkeät humanistiset arvot ja ymmärtämällä, että se on ihmisissä että merkittävin arvo asettuu, polttaa ne ponnisteluineen ja kovalla työllä ja auttaa tarvittavilla muutoksilla oikeudenmukaisempien yhteiskuntien ja yrittäjäympäristöjen rakentamiseksi, jotka tuottavat lisäarvoa.

Historia

Vuonna 2009 päätettiin perustaa kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa, joka on maailmanlaajuinen korkeakouluopiskelija korkea-asteen koulutuksessa; kilpailukykyiseen sääntelyyn, läpinäkyvään ja vaativaan kehykseen. Tämä merkitsee Yhdysvaltojen yliopistokoulutusta sääntelevän arvokysymyksen ja kysynnän hyväksymistä.

Vuonna 2012 tämä uusi Business School tarjoaa opetusohjelmia haastavalla menetelmällä, kuten Harvardin yliopistossa Floridan opetusministeriön itsenäisen koulutuksen toimikunnan (CIE) lisenssillä. Tämä yksikkö säätelee ja valvoo niiden laatuvaatimusten, sisällön, tiedekunnan ja sitoutumisen astetta opiskelijoiden kanssa.

Vuonna 2014 CIE ratifioi ohjelmien laadun ansiosta lisenssin nro 4569, joka sallii ISEAD Business Schoolin tarjota maisteriohjelmia ja MBA-ohjelmia tutkinnolla ja amerikkalaisella akateemisella tunnustuksella.

118210_adult-cheerful-collaboration-1391373.jpg

Tehtävä ja näkemys

Ihmiset, Planet, Voitto

Westfield Business School tavoitteena on kouluttaa ihmisille, jotka ovat keskittyneet kolminkertaiseen alariviin, ja kykenevät vaikuttamaan liiketoiminnan tuloksiin samalla kun ne vaikuttavat myönteisesti ihmisiin, yhteiskuntaan ja planeetaan.

Sijainnit

Sijainnit
  • Doral

    4005 NW 114th Ave #11 Doral, FL 33178, , Doral

    • facebook
    • linkedin
    • instagram

Kysymyksiä