Keystone logo
Widener University Online

Widener University Online

Widener University Online

Johdanto

Miksi valita Widener University?

Widener -yliopistossa kehitämme ylpeänä haastavia ja kulttuurisesti erilaisia oppimisympäristöjä, joissa tutkijat, johtajuus ja palvelu ovat etusijalla. Opetussuunnitelmamme liittyvät yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja haastavat opiskelijat ottamaan sosiaalisen vastuun roolistaan nykypäivän globaalissa yhteiskunnassa.

Vuonna 1821 Chesterissä, Pennsylvaniassa perustettu Widener on kansallisesti tunnustettu sitoutumisestamme kansalaistoimintaan, palveluun ja sosiaaliseen vastuuseen. Yliopisto on sisällytetty Yhdysvaltain presidentin Higher Education Community Service Honor Roll -listalle arvosanoin joka vuosi sen perustamisesta lähtien vuonna 2006.

Tavoitteenamme on kehittää todellisia johtajia, jotka inspiroivat positiiviseen muutokseen koko yhteisössämme.

Kun valmistut Widenerin verkkotutkinnolla, olet täysin valmistautunut ammatilliseen kokemukseen, tietoon ja pyrkimykseen edetä urallasi ja johtaa alaasi.

Tarjoamme seuraavia online -tutkintoja joustavasti ja innovatiivisesti:

  • Kauppatieteiden maisteri (MBA)
  • Sosiaalityön maisteri (MSW)
  • Rekisteröity sairaanhoitaja-kandidaatin tutkinto hoitotyössä (RN-BSN)

Ohjelmasta tai ammatista riippumatta Widener-koulutus korostaa käytännön oppimista pienissä luokissa, mielekkäitä palvelun oppimisprojekteja ja asiaankuuluvaa työkokemusta.

Rahoitusapua Widenerin yliopistossa

Rahoitusapua, mukaan lukien liittovaltion lainat ja apurahat, on saatavilla Widener University Online opiskelijalle opetuskulujen maksamiseen. Työnantajan lukukausikorvausjärjestelyt voidaan järjestää myös päteville opiskelijoille, joilla on työnantajan asiakirjat.

Voit hakea taloudellista tukea liittovaltion opiskelijatuen ilmaisella hakemuksella (FAFSA). Widenerin yliopiston koodi on 003313.

Sijainnit

  • Chester

    University Place,One, 19013, Chester

    Kysymyksiä