Keystone logo
WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

WINGS - Wismar University

Johdanto

WINGS - Wismar International Graduation Services - Wismar Universityn (Saksa) tytäryhtiö - tarjoaa osa-aikaisia ohjelmia ja sertifioitua jatkokoulutusta ammattilaisille. Opinto-ohjelmia tarjotaan talouden, tekniikan ja suunnittelun aloilta, joiden kautta voit hankkia korkea-asteen julkisen koulutuksen, kuten kandidaatin, tutkintotodistuksen tai maisterin. WINGS rakennettiin tähän ja se perustettiin vuonna 2004. Päätehtävänä on kehittää, organisoida ja markkinoida osa-aikaisia ja täydennyskoulutusohjelmia Wismarin yliopiston akateemisen asiantuntemuksen puitteissa.

136443_FotoHochschuleWismarQuelleSaschaSchwarzer3.jpg

Wismarin ammattikorkeakoulu: Teknologia, liiketoiminta ja muotoilu on edistyksellinen ja innovatiivinen koulutus- ja tutkimuslaitos, joka etsii yli 100-vuotista akateemista huippuosaamista. Se on kansainvälinen yliopisto, joka on harjoitteluun ja liiketoimintaan keskittynyt yli 8 100 opiskelijan kanssa, jotka opiskelevat sekä kampuksella että osa-aikaisesti. Jokainen osa-aikainen opiskelija ilmoittautuu virallisesti Wismarin yliopistoon, ja WINGS tukee sitä laajasti ja erikseen.

Koska Euroopassa, Baltian alueella, Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja erityisesti Kaakkois-Aasiassa on useita yhteyksiä, tutkimuksissamme ja verkkoopetusmenetelmissä löytyy selvästi erilaisia kulttuurien välisiä piirteitä. Tällä hetkellä on opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka osallistuvat osa-aikaisiin ohjelmiin. Yli 5 200 osa-aikaisesti opiskelevan opiskelijan kanssa WINGSistä on tullut yksi johtavista osa-aikaisten ammattilaisten ohjelmien tarjoajista Saksassa.

Foto Hochschule Wismar Quelle WINGS (2)

Apurahat ja rahoitus

Sijainnit

 • Wismar

  Wismar, Saksa

  • Bangkok

   Bangkok, Thaimaa

   • Berlin

    Berlin, Saksa

    • Copenhagen

     Copenhagen, Tanska

     • Barcelona

      Barcelona, Espanja

      Kysymyksiä