Keystone logo
your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

your Digital Marketing Academy

Johdanto

Vuodesta 2013 lähtien DMAC (Digital Marketing Academy) on ollut huippuluokan online-oppilaitos, joka on erikoistunut auttamaan opiskelijoita Yhdysvalloissa, Kanadassa ja maailmanlaajuisesti, valmistautumaan uran digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan.

Verkkokurssi on luonut Digital and Social Media Marketingin asiantuntijat, jotka työskentelevät päivittäin digitaalisen markkinoinnin toimistoissa, jotka ovat valtuutettuja pysymään ajan tasalla uusimmista Digital Marketingin parhaista käytännöistä ja alan päivityksistä. Kurssi on suunniteltu antamaan käytännön yleiskatsaus sekä yksityiskohtainen strategia ja toteutuksen käsitys. Tämä kurssi ei ole teoriasta vaan todellisesta sovelluksesta.

DMAC-ohjelmassamme pyrimme luomaan kattavan online-oppimiskokemuksen, jonka avulla jokainen, joka suorittaa kurssin, voi työskennellä Digitalissa

Ymmärrämme kuitenkin myös, että yksityiskohtaisen verkkokurssin ottaminen omaan tahtiin saattaa edellyttää huomattavaa kurinalaisuutta ja keskittymistä. Sen mukaisesti annamme jokaiselle opiskelijalle oman, henkilökohtaisen Success Coachin. Menestysvalmentajamme ovat opiskelijan käytettävissä joka päivä ja kommunikoivat opiskelijan kanssa aina, kun opiskelija sitä vaatii tai kun valmentaja tuntee, että opastusta tarvitaan opiskelijan edistymisen ja tietokilpailun tulosten perusteella.

Sijainnit

 • Toronto

  Toronto, Kanada

  • New York

   New York, Yhdysvallat

   • San Francisco

    San Francisco, Yhdysvallat

    Kysymyksiä