Keystone logo
Zigurat Global Insitute of Technology

Zigurat Global Insitute of Technology

Zigurat Global Insitute of Technology

Johdanto

Beyond Future Education: oppimisfilosofiamme

Valmistamme huomisen ammattilaisia edistymään yhteiskunnana

Koko 20-vuotisen oppilaitoksen historiamme aikana jokainen Zigurat Global Institute of Technology -instituutin askeleemme on kehittynyt. Zigurat oli yksi ensimmäisistä Mesopotamian rakennuksista ja symboloi paremmin kuin mikään muu tekniikan, arkkitehtuurin, tiedon ja teknologisen muutoksen historiaa, joka edustaa meitä.

Tänä päivänä katsomme edelleen tulevaisuuteen voidaksemme vallita virtuaalisena kasvokkain toimivana ammattikorkeakouluna globaalina referenssinä. Tällä tiellä mukanamme on ammattilaisia kaikkialta maailmasta: maailmanlaajuisesti arvostetuista akateemisista kumppaneista arvokkaaseen opetustiimiin, joka koostuu alan asiantuntijoista, ja tietysti tuhansien yli asiantuntijoiden alumniyhteisöstämme. 100 kansallisuutta, jotka aikanaan halusivat muuttaa maailmaa ja nyt, nykyhetkestä lähtien, voimme vahvistaa, että he ovat tehneet niin.

”Katsomme Ziguratilla tulevaisuutta kasvoihin. Se inspiroi meitä tekemään kaikkemme parantaaksemme ihmisten ja organisaatioiden mahdollisuuksia katalysoida muutosta ja johtaa yhä vaativampia markkinoita."

Bernabé Farré

Zigurat Global Institute of Technologyn toimitusjohtaja

Näin meidän 20 vuoden kokemuksemme on avautunut

Projektin takana oleviin ammattilaisiin ja ihmisiin sitoutunut tiimi

Sitoutumisemme näkyy kaikissa ohjelmissamme sovellettavissa prosesseissa ja siten yhdessä rakentamassamme maailmassa kestävämpi maailma. Tarkkailemme toimialaa, analysoimme tarpeita ja teemme johtopäätöksiä luodaksemme koulutustuotteita, jotka auttavat parantamaan eri ammattiprofiileja, saamaan jokaisesta parhaan irti ja tekemään prosesseista kannattavia. Valvomme kaikkea tuotekomitean kautta, joka koostuu arkkitehteistä, insinööreistä, kouluttajista, yrityksistä ja kunkin osaamisalueen asiantuntijoista. Tämä on lyhyt kuvaus siitä, kuinka teemme niistä huipputason maisteriohjelmia.

  • + 20 000 alumnia
  • + 2000 tietomallipäällikköä ja asiantuntijaa
  • + 100 maata
  • 10 kansainvälistä sertifikaattia
  • 30 Ohjelmisto
  • + 500 työpaikkaa

Vie urasi uudelle tasolle

Akateemiset todistukset

Maailman parhaat yliopistot riippumattoman QS-luokituksen mukaan hyväksyvät ja/tai sertifioivat maisterintutkintomme, jotka myös alan arvostetuimmat edustajat tunnustavat.

Maailmanlaajuinen verkosto ja metodologia: Tulevaisuuteen valmis ja tietolähtöinen

Mestariemme kanssa tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka alkaa ammatillisella perehtymisellä ja ohjauksella kuukausia ennen ohjelman alkua. Ehdotamme ainutlaatuista koulutuspolkua, jonka keskeisenä akselina on tekniikoiden ammattimainen soveltaminen yhteistyö- ja todellisten projektien yhteydessä.

Yrityspalvelut

Zigurat tekee yhteistyötä eri instituutioiden kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen laadukasta palvelua ja ymmärtääkseen paremmin kunkin maantieteellisen alueen paikallisia tarpeita. Järjestämme tapahtumia, työpajoja ja teknisiä istuntoja yhdessä promootiokumppaniemme kanssa keskittyen aina koulutukseen, lahjakkuuteen ja promootioon. Tällä tavoin tarjoamme yrityksille valmentavia koulutustuotteita, pääsyn Alumni-alustan työpankkiin ja mahdollisuuden levittää kanavallamme heidän brändiään kiinnostavia aiheita.

Sijainnit

  • Carrer dels Almogàvers,66, 08018, Barcelona

Kysymyksiä