Keystone logo

1 verkossa Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Liikuntatieteet sisään Uusi-Seelanti varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Jatkotutkintodiplomi
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
 • Liikuntatiede
 • Liikuntatieteet
Opintoalat
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular study format

  verkossa Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Liikuntatieteet

  Liikuntatiede on kiehtova ala, joka sukeltaa ihmiskehon liikkeiden maailmaan. Se tutkii aiheita, kuten anatomiaa, liikemekaniikkaa ja jopa urheilupsykologiaa. Jos olet intohimoinen terveydestä ja kuntoilusta, harjoitustieteen tutkinto voi avata ovia uralle esimerkiksi terveyden edistämisessä, fysioterapiassa, valmennuksessa ja henkilökohtaisessa harjoittelussa.

  Kun opiskelet harjoitustiedettä, otat kursseja sellaisista aiheista kuin anatomia, fysiologia, kinesiologia ja ravitsemus. Opit myös luomaan turvallisia ja tehokkaita kunto-ohjelmia, jotka on räätälöity yksilöille tai ryhmille. Lisäksi saat näkemyksiä sellaisista asioista kuin motorinen oppiminen ja vammojen ehkäisy.

  Kun olet ansainnut harjoitustieteen tutkinnon, olet valmis työskentelemään erilaisissa ympäristöissä, kuten kuntosalilla ja harjoitustiloissa, tutkimuslaboratorioissa tai suoraan urheilujoukkueiden kanssa. Ja jos olet innokas jatkamaan oppimista, voit suorittaa korkeampia tutkintoja esimerkiksi fysioterapiassa tai toimintaterapiassa.

  Riippumatta siitä, minkä urapolun valitset harjoittelutieteen tutkinnon suorittamisen jälkeen, sinulla on taidot ja tiedot auttaaksesi ihmisiä saavuttamaan kuntotavoitteensa ja elämään terveellisempää elämää.

  Uusi-Seelanti on maa upea ja monipuolinen luonnon kauneutta. Kiwi eivät ole vain yksi kansallisten symbolien - muut ovat hopea saniainen lehtiä ja Koru - mutta myös nimi uusiseelantilaiset yleensä kutsuvat itseään. Overseas opiskelijoiden tulee maksaa kokonaisuudessaan lukukausimaksut ja omat elinkustannukset opiskellessaan Uuden-Seelannin laitos.

  Kun opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon, yksi jatkokoulutusvaihtoehto on postgraduate diplomi, joka tarjoaa syventäviä opintoja jossain hyvin erikoistuneessa aiheessa. Monet suorittavat postgraduate diplomin siksi, että haluavat parantaa uranäkymiään tai siksi, että tarvitsevat töissään jotain erikoistunutta taitoa.