Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 12 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Hotelli- ja ravintola-ala 2023

12 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Hotelli- ja ravintola-ala 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat etsivät joustavan tavan saada koulutusta voidaan hyvin sopiva verkossa koulutusohjelmissa. Tällaiset ohjelmat saattavat vaatia opiskelijoiden lähettää tietty määrä kertoja luokkahuoneessa keskusteluihin tai saattamaan muiden opiskelijoiden kanssa osoittaa osallistumista.

Mikä on online kandidaatin vieraanvaraisuudesta? Ohjelma ohjaajien usein ohjaavat tutkijat sen hienompaa näkökohtia hallinta, asiakaspalvelun ja markkinoinnin kuin ne liittyvät vapaa, vieraanvaraisuus ja matka toimialoilla. Esimerkkejä tietysti nimiä ovat periaatteet Ethical Management, Analytics ja teknologia, Hospitality Business Management and Marketing Global Environment. Saattaa myös olla mahdollisuuksia opiskelijoille erikoistua tietyllä alueella, kuten pelaamiseen tai matkailukohde kehitystä.

Yksi syy ilmoittautua vieraanvaraisuus ohjelmassa on oppia Huolehdi vieraita eri majoitus ympäristöissä ja viihde- ja ravintola-tilat.Kurssit ovat yleisesti suunniteltu muovaamaan ohjelmaan osallistujat päteviä johtajia ja johtajat valitsemaansa alaa.

Sikäli kuin kuinka paljon tutkija voi odottaa viettää ansaita samalla astetta, kustannus vaihtelee erityisohjelma, kurssien määrä opiskelija tekee lukukaudessa ja jos on olemassa ohjelma maksuja. Yhteyden hakutoimistopalvelut mahdollisten kouluissa ja pyytää arvio on hyvä tapa tehdä vankka rahoitussuunnitelma.

Onnistunut valmistuneet vieraanvaraisuus online-ohjelmia usein mennä töihin hallintaan, myynti / markkinointi, tapahtumia ja asiakaspalvelu. Esimerkkejä erityisistä ammattinimikkeet sisältävät laitos johtaja, kokouspalvelut johtaja, PR asiantuntija, markkinoiden tutkija ja vieras suhteiden asiantuntija. Ohjelma valmistuneet voi löytää mahdollisuuksia eri työympäristössä, kuten lentokentillä, Internet-sivustojen ja videoiden tuotanto.

Anna ura aamulla herättämistä puhelun ansaitsemalla online-aste.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • BA
  • Kandidaatin tutkinnot
  • BBA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto