Keystone logo

125 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • BA
  • Kandidaatin tutkinnot
  • BBA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liikkeenjohtaminen
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (125)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohtaminen

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto-ohjelma, joka vaatii yleensä kolmesta neljään vuotta työselostusta. Tutkinnon ansiosta opiskelijat voivat harjoittaa urallaan tietyillä osaamisaloilla tarvittavia tietoja, taitoja ja kokemuksia.

Mikä on kauppatieteiden kandidaatti? Näissä ohjelmissa keskitytään oppilaiden ymmärtämään johtajuutta, liiketoiminnan rakenteita ja työkaluja, jotka vaativat tehtäviä hallinnossa ja johtotehtävissä yrityksessä. Ohjelmat voivat tutkia paikallisten ja globaalien talouksien perustekijöitä, liiketoiminnan suunnitteluun ja organisointiin, teknologian käyttöön liiketoiminnassa, liiketoiminnan etiikan merkityksestä, erilaisista liiketoimintaoikeuksista, rahoitusmenetelmistä, yritysmarkkinoinnista, henkilöstöhallinnosta ja tiedon asemasta järjestelmiin. Vaikka jotkin osa-alueet edellyttävät lisää keskittämistä, nämä ohjelmat on yleensä suunniteltu tarjoamaan perusalusta, jota voidaan soveltaa mihin tahansa liiketoiminnan muotoon.

Ammattikorkeakoulun ansaitseminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa tietämystään muualta maailmasta, harjoittaa vertaisryhmää ja saada kokemusta hankesuunnitelmien järjestämisestä. Nämä taidot voivat olla erittäin hyödyllisiä paitsi kilpailukykyisten töiden, myös henkilökohtaisen rikastumisen kannalta.

Ohjelman kustannukset voivat vaihdella kunkin oppilaitoksen sijainnin ja kurssin keston mukaan. Opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä kouluihin, jotka tarjoavat valituille ohjelmille lisätietoja ja tietoja.

Valmistuneet voivat harkita monia mahdollisia urapolkuja monilla kasvavilla teollisuudenaloilla, kuten teknologiayrityksillä, rahoituslaitoksilla ja vakuutuslaitoksilla. Jotkut yleisimmistä mahdollisuuksista ovat esimerkiksi yritysjohtajat, markkinointipäälliköt, rakennusalan johtajat, henkilöstöpäälliköt, projektipäälliköt, taloushallinnon asiantuntijat, rahoitusanalyytikot, tietohallinto, taloustieteilijät, tutkimusasiantuntijat ja monet muut.

Joustavat osa-aikataulut ja kansainväliset vaihtoehdot ovat opiskelijoiden käytettävissä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.