Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 17 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Matkailu 2023/2024

17 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Matkailu 2023/2024

Yleiskatsaus

Elämä ei aina helppoa ansaita jonkin verran kautta kampuksella ohjelma, minkä vuoksi opiskelija voisi olla parempi onni kanssa online-ohjelma. Tämä koulutus mallissa on online-luokat ja joustavuutta, jonka avulla opiskelijat voivat oppia omasta aikataulusta.

Juuri mitä on online kandidaatin matkailussa? Tällaiset ohjelmat on suunniteltu valmistamaan tutkijat hyödyntää monia mahdollisuuksia odottavat niitä nykyajan matkailualalle. Lisäksi ydin luokat, opiskelijat voivat olla mahdollisuus keskittyä opintojaan sellaisilla aloilla kuin majoitus, ruoka palvelun tai tapahtuman suunnitteluun. Vaikka ohjelma on tarjolla verkossa, voisi olla mahdollisuuksia opiskelijoille edelleen niiden tietämyksen ja kokemuksen kautta työharjoitteluun.

Mitä hyötyä ilmoittautumalla matkailualan perustutkintoa ohjelma, yksi suurimmista on oikeutettuja johtotehtäviin.Itse asiassa, jotkut työnantajat, kuten täyden palvelun hotelli, ei edes harkitse hakijat, joilla ei ole tutkinto. Online opetussuunnitelmia voi lisätä nykyisen johtajan käsitys matkailualan samoin.

Ohjelma ja tietenkin kustannukset vaihtelevat maantieteellisen sijainnin, koulun ja koko ohjelman pituuden. Military koulutus edut, apurahoja ja avustuksia voivat vähentää opiskelijan kokonaiskustannuksista, mutta se on hyvä ottaa yhteyttä hakutoimistojen mahdollisten koulujen tosiasioita uusin opetusta hinnat ja ohjelma maksuja.

Suhteen tyyppi ura voidaan odottaa kanssa suorittaville tutkinto matkailu, vaihtoehdot ovat usein antelias. Kannat ovat yleisiä elintarvikkeiden ja hotellin palvelut, ja esimerkkejä työpaikkojen olla mitä tahansa ravintolaketju avustaja, hotellin johtaja ja prep kokki matkustaa agentti, tapahtuma koordinaattori ja siivous valvoja.Jotkut ohjelmat ovat kansainvälisiä vakaumusta, mikä tarkoittaa ohjelman valmistuneet voivat löytää työllistymismahdollisuuksia ulkomailla.

Tutustu ura maailman löytää täydellinen matkailun koulutusohjelman. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • BSc
  • BA
  • Kandidaatin tutkinnot
  • BBA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto