Keystone logo

5 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Strateginen markkinointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • BSc
  • BA
  • Kandidaatin tutkinnot
  • BBA
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Strateginen markkinointi
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Markkinoinnin opinnot Markkinointi Strateginen markkinointi

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat tarjoavat opistotason tutkimus ja yleensä vaatimat monet työnantajat lähtötason työpaikkoja. Ne eivät yleensä ole yhtä intensiivistä kuin maisteria mutta usein vaativat runsaasti kursseista ja tutkimukseen.

Mikä on online kandidaatin n strategisen markkinoinnin? Tämä tutkinto yleensä kouluttaa opiskelijoita aiheista kuten kuluttajien kulutusta, hankinta ja käyttäytymiseen, ja jotkut ohjelmat ovat B2B tai business-to-business, keskittyä. Opiskelija voi harjoitella tutkimusmenetelmiä ja oppii analysoimaan tietoja markkinoille tehokkaasti ja liittyvät kuluttajille. Tietenkin esimerkkejä voivat olla kirjanpidon, liikejuridiikan, markkinoinnin, edistämisen strategia ja kuluttajien käyttäytymiseen.

Opiskelija voi parantaa monia taitoja niillä tämän verran. Esimerkiksi yhteistyö auttaa heitä tulemaan paremmiksi joukkueen pelaajia, ja tutkimuksen ja kirjoitustaito auttaa kriittistä ajattelua.Kaikki nämä taidot ovat sovellettavissa moniin työmahdollisuuksia, jossa tutkinnon pohjaa menestykselle työpaikalla.

Se kestää noin neljä vuotta loppuun kandidaatin tutkinnon. Kustannukset voivat vaihdella valtavasti maittain ja koulusta toiseen, joten se on yleensä tärkeää opiskelijoille tutkimukseen että osa niiden koulutusta ennen hakemista.

Tutkinnon tämän ohjelman usein syöttää tai mainontaan työnvälityspörssien valitsevat harjoittaa kantoja kuten projektikoordinaattori, mainonta Account Manager, markkinoinnin konsultti ja mainonnan myyntipäällikkö. Nämä yrittäjät työskentelevät kaikenlaisille yrityksille ja yhdistyksille, kuten globaalien yritysten ja pienten, itsenäisiä yrityksiä. Yritykset aloilla, kuten lääketieteen, terveydenhoidon, tuotekehitys ja laki usein palkata ohjelman valmistuneet.

On mahdollista, että opiskelija suorittaa tämän verran koko- tai osa-aikaisesti.Koska se on verkossa, opiskelijat ehkä sen valmiiksi nopeammin kuin ne olisivat henkilökohtaisesti, tai ne voivat halutessaan mennä hitaammin, kun he työskentelevät. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.