Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 verkossa Kandidaatit (Kandidaatin tutkinnot) Ohjelmat sisään Visuaalinen suunnittelu 2023

2 verkossa Kandidaatin tutkinnot Ohjelmat sisään Visuaalinen suunnittelu 2023

Yleiskatsaus

Online kandidaatin tutkinnon voi suorittaa kolmessa neljään vuoteen. Opiskelija osaa jatkaa ohjelmia opintoalat saada taito ja kokemus edetä urallaan.

Mikä on online kandidaatin visuaalisessa suunnittelussa? Nämä ohjelmat on tarkoitus kattaa kehitetään ja parannetaan käytännön suunnittelun taitoja hankkeiden kautta ja tutkimuksen taideteorian. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua taiteeksi, kuten piirtäminen, valokuvaus, kuvanveisto, maalaus, digitaalisen kuvankäsittelyn ja 3D asennus. Kokeileminen kuva ja tutkia uuden median graafisen suunnittelun ovat myös yleensä näkyvästi kurssin aiheisiin. Erityisvaliokuntiin ohjauksessa opettaja ja virtuaalisen keskustelut ikäisensä, opiskelijoita kannustetaan luomaan portfolio esittelee erilaisia ​​työn kuvataiteen.

Visuaalinen suunnittelu astetta voidaan soveltaa moniin eri uran aloilla.Ymmärtäminen miten soveltaa teoreettista tutkimusta hankkeisiin, opetella esitellä ja markkinoida malleja, ja harjoitellaan esteettinen ongelmanratkaisu on joitakin arvokkaita taitoja, joita opiskelijat voivat käyttää saada reunan kilpailluilla markkinoilla ja varmistaa korkeamman palkattuja työpaikkoja.

Kustannukset online kandidaatin tutkinnon voivat vaihdella sijainnin ja ohjelman kesto. Opiskelemaan pitäisi tavoittaa yksittäisille kouluille kyselyt kustannuksista, kurssin vaatimukset ja taloudellista tukea.

On olemassa monia mahdollisia visuaalista suunnittelua uran monenlaisia ​​luovia ja liiketoiminnan aloilla. Yritykset voivat viittaavat usein suunnittelijoita luomiseen tuotekonsepteja hyödyntäen tietokoneohjelmistojen kehittäminen ja auttaa muodostamaan mainonnan strategioita. Opiskelija osaa toteuttaa suunnittelutaito esimerkiksi tuotannon suunnittelu, markkinointi, valokuvaus, kuvitus, muoti, toiminnan hallintaa ja koulutusta.

Opiskelijat yleensä on mahdollisuus ansaita jonkin verran omalla ajallaan kokonaan verkossa.Saat lisätietoja ohjelman käynnistämistä, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa

Lue lisää

Suodattimet

 • Kandidaatin tutkinnot
 • Muotoilun opinnot
 • Visuaalinen suunnittelu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto