Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Kesäkurssit Ohjelmat sisään Palvelumuotoilu sisään Barcelona, Espanja 2023

1 Kesäkurssit Ohjelmat sisään Palvelumuotoilu sisään Barcelona, Espanja 2023

Yleiskatsaus

Kesäkurssit ovat koulutusohjelmia, joita eri puolilla maailmaa sijaitsevat oppilaitokset tarjoavat kesälomakuukausien aikana. Joissain oppilaitoksissa kesäkurssit voi suorittaa joko kontaktiopetuksena tai verkossa, ja silloin uuden osaamisen hankkiminen on entistäkin joustavampaa ja kaikkien saavutettavissa.

Master palvelumuotoilussa tarkastellaan, miten muotoilu voi muuttaa kokemuksen ja palveluiden arvo, mikä tekee niistä pakottavia käyttäjille sekä houkutteleva ja kannattava, jotka toimittavat niitä. Ohjelma kouluttaa opiskelijat uusinta työkaluja ja tekniikoita palvelujen suunnittelun ja tutkimuksen avulla toimintaa kehitetään löytää uusia malleja palveluinnovaatiot.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Lue lisää

Suodattimet

 • Espanja
 • Muotoilun opinnot
 • Palvelumuotoilu
 • Barcelona
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat