Keystone logo

5 verkossa Ohjelmat sisään Koulutuksen Johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kasvatustiede
 • Opetusalan johtotehtävät
 • Koulutuksen Johtaminen
Opintoalat
 • Kasvatustiede (5)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  verkossa Ohjelmat sisään Koulutuksen Johtaminen

  Etsitkö uraa, jonka avulla voit vaikuttaa opiskelijoiden ja opettajien elämään? Jos on, koulutushallinnon tutkinto voi olla täydellinen valinta sinulle!

  Koulutusjohtamisen koulutusohjelma tarjoaa kattavan opetussuunnitelman. Voit odottaa perehtyväsi aiheisiin, kuten koululakiin, organisaatioteoriaan ja -käyttäytymiseen, kasvatuksen tutkimusmenetelmiin, koulun rahoitukseen ja budjetointiin sekä opetusteknologiaan.

  Koulutushallinnon tutkinnon suorittaminen avaa jännittäviä uramahdollisuuksia. Löydät töitä rehtorina tai apulaisrehtorina kouluista tai jopa korkeakoulutason oppilaitoksista. Voit myös toimia korkeakouluhallinnon rooleissa, kuten dekaanina tai provostina yliopistoissa tai korkeakouluissa. Tai ehkä haluat etsiä mahdollisuuksia valtion virastoissa, jotka valvovat koulutusohjelmia, tai organisaatioissa, jotka tarjoavat tukipalveluja kouluille.

  Jos olet valmis aloittamaan jännittävän urapolun, jonka avulla voit vaikuttaa opiskelijoiden ja opettajien elämään, on aika harkita koulutushallinnon tutkinnon suorittamista.