Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 5 verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2023

5 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Hotellin johtaminen 2023

Yleiskatsaus

Verkkokurssi auttaa opiskelijoita kuromaan aukon akateemisen polun, ja se auttaa myös nykyisiä ammattilaisia ​​saada lisää tietoa uransa alueella. Vaikka opetussuunnitelma on usein sama kuin perinteinen luokkahuoneessa, opiskelijat voivat opiskella omaan aikataulussa.

Mikä on online kurssi hotellin johtamiseen? Tässä ohjelmassa opiskelijat saavat tietoja ja taitoja välttämättömiä johtotehtävissä ravintola-alalle. Erityiset opetussuunnitelmat vaihtelevat, mutta monet heistä yhdistävät johdon ja johtotason taitoja hotellin toimintaa tietoon. Joidenkin keskeisten aiheista, jotka opiskelija voi tutkia muun muassa viestinnän, mainonnan, vieraanvaraisuus kassanhallinnan, ruoka ja juoma, palveluala periaatteet ja sääntelynormeja hotelleja.

Ravitsemusala esittelee monia uramahdollisuuksia, ja opiskelijat, jotka suorittavat tämän kurssin voi todeta, että ne ovat valmiita ylemmän tason tehtävissä.Tämä kurssi on hyötyä myös niille, jotka jo työskentelevät hotelleja, mutta haluavat työskennellä omalla tavallaan jopa tikkaiden.

Kokonaiskustannukset täytettävä hotellin johdon kurssi voi vaihdella huomattavasti tietyn koulun. Ohjelman kesto on iso tekijä, koska on maine koulun. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä yksittäisille kouluille kysyä opetusta, niistä maksetut palkkiot, ja kaikki apupaketteja jotka voivat olla käytettävissä.

Tämän kurssin voi avata erilaisia ​​työmahdollisuuksia ympäri maailmaa. Johtotehtävissä voi löytyä useilla hotellin alueilla, kuten vastaanotto, taloudenhoito, vieras suhteet, kirjanpito, myynti ja markkinointi, ja kokouspalvelut. Muut ura alueet voivat sisältää risteilyalus hallinta, matkailu hallinta, Forest Lodge hallinta ja lentoyhtiöiden catering hallinta.

Nyt on täydellinen aika aloittaa tutkimiseen koulujen helpommalta verkossa tutkimuksia.Käyttämällä online-tietokanta, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Kurssi
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Hotellin johtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto