Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Käsikirjoittaminen 2023/2024

4 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Käsikirjoittaminen 2023/2024

Yleiskatsaus

Kurssin tarjoaman aikataulun joustavuus auttaa yksilöitä kohtaamaan kiireisen aikataulunsa samalla kun parannetaan työmahdollisuuksia, oppii harrastuksia tai valmistellaan korkeakoulutusta. Useimmat kurssit voidaan suorittaa kuuden kuukauden kuluessa tai vähemmän.
Mikä on kurssi käsikirjoituksessa? TV: n tai elokuvien käsikirjoituksen luominen edellyttää rakenteen, tarinan, luonteen ja käsitteen tuntemusta. Kurssit keskittyvät yleiseen käsikirjoitukseen ja televisioon tai elokuvakirjoitukseen. Opiskelija oppii eroja nykyisten esitysten ja elokuvien välillä komediasta ja draamasta. Kouluttajat usein opettavat konflikteja, panoksia, vuoropuhelua, genren odotuksia ja teemaa. Interaktiivista oppimista kannustetaan kirjallisten tehtävien lisäksi. Jotkut kurssit opettavat myös kirjoittamisen liiketoimintapuolta, mukaan lukien kyselykirjeet, synopsit ja markkinoinnin ja verkostoitumisen perusteet. Kurssi voi olla valmis kymmenessä viikossa, vaikka osa kestää vuosi loppuun.
Tehokas käsikirjoittaminen vaatii kirjoitus-, vertailu- ja valmistautumisvalmiuksia, jotka auttavat oppilaita uudella alallaan. Nämä taidot toimivat hyvin apuna opiskelijoille, joilla on työpaikkahakemuksia, jatkuu, haastatteluja ja etuja käsikirjoituksen ulkopuolella.
Kustannuksiin vaikuttaa opiskelupaikka, tarvittavat materiaalit ja ilmoittautumistila. Kurssin verkkosivustot voivat tarjota kaikki tiedot, jotka pyritään määrittämään osallistumiskustannukset kokonaisuudessaan.
Yksilöt, jotka haluavat kirjoittaa TV-lentäjiä, näytöksiä ja elokuvia, hyötyisivät suuresti käsikirjoituksen kurssista. Kurssin suorittaminen voi valmistaa oppilaita käsikirjoittajiksi. Hollywoodiin kuulumattomia kirjoituksia ovat muun muassa copywriter, avustaja kirjailija, ehdotus kirjailija, yhteisön korkeakouluopettaja assistentti, skripti lukija, ohjaaja, tuottaja, elokuvantekijä ja avustaja eri työpaikoille Hollywoodissa. Verkostoituminen on oleellinen osa tuottajia ja ohjaajia käsittelemään käsikirjoituksia ja käsikirjoituksia. Osa näistä työpaikoista edellyttää lisäkursseja, sertifikaatteja tai astetta.
Online-, paikalliset ja kansainväliset laitokset tarjoavat kursseja kiireisille opiskelijoille. Useimmat ilmoittautumiset ovat joustavia. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Elokuva-alan opinnot
  • Käsikirjoittaminen
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto