Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Kaupunkisuunnittelu 2023

2 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Kaupunkisuunnittelu 2023

Yleiskatsaus

Kurssit eri tieteenaloilla voivat lisätä opiskelijoiden tietämystä tietyistä aiheista ja laajentaa heidän näkemyksiään. Kurssit voidaan järjestää erikseen tai osana korkeakoulututkinnon suorittamista.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita kaupunkisuunnittelusta, saattavat ihmetellä, mikä on kurssin kaupunkisuunnittelussa? Kaupungin virtaus ja kulttuuri voidaan sanella ja parantaa sen suunnittelulla. Kaupunkisuunnittelukurssit voivat oppia kaupunkisuunnittelun tärkeistä sääntelynäkökohdista tai hajauttaa kaupunkisuunnittelun eri osa-alueita, kuten vihreää taloutta tai kestävää kehitystä. He voivat myös tutkia kulttuuriperintöä ja miten se vaikuttaa kaupunkien hankkeisiin.

Opiskelijat näissä kursseissa voivat hankkia projektinhallintataitoja, jotka koskevat sekä henkilökohtaista että ammatillista harrastusta. Ne voivat parantaa alueellista visualisointia suunnitellessaan kehitystä ja suunnittelemalla kaupunkien tulevaisuutta. Tutkimustyöt parannetaan, kun opiskelijat analysoivat tapauskohtaisia ​​skenaarioita ja tutkivat kaupunkisuunnittelun taloudellisia, poliittisia ja fyysisiä haittatekijöitä.

Kaupunkisuunnittelun kurssin kulut riippuvat suuresti valitusta oppimismenetelmästä ja sijainnista. On olemassa monia online-vaihtoehtoja, ja jokaisella oppilaitoksella on erilaiset lukukausimaksut, joten oppilaiden tulisi kysyä koulusta kiinnostuneilta kouluilta ennen aloittamista.

Osallistuminen kaupunkisuunnittelun kurssille voi valmistautua jatko-opintoihin ja korkeakoulututkintoon kaupunkisuunnittelussa. Tämä melko uusi ura-ala on kahden ammatin yhdistäminen: arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija. Kaupunkisuunnittelun kurssi voisi olla hyödyksi myös opiskelijoille joko näissä ammateissa. Toiset voivat käyttää tätä kurssia työllistääkseen maisemasuunnittelijoita, ympäristöjohtajia tai historiallisia säilyttäjiä.

Jotkut kaupunkikehityskurssit toteutetaan alueella, jossa opiskelijat voivat kehittää taitojaan suunnitella kaupunkia ja lähiöitä heidän ympärillään. Muut kurssit ovat saatavilla verkossa ja tarjoavat opiskelijoille joustavuutta opiskeluaikaan ja paikkaan. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Kurssi
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Kaupunkisuunnittelu
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Liittyvät opintoalat