Keystone logo

4 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kehitystutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kehitystutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Kehitystutkimus

Jos yrität saada ammatillista kehitystä seuraavalle työpaikalle tai uran muutokselle, asianmukainen kurssi voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Kurssit palvelevat myös opiskelijoita, jotka tarvitsevat tarvittavan lisätiedon ennen siirtymistä seuraavaan akateemiseen ohjelmaansa.

"Kehittäminen" on tullut muotisana monilla aloilla, ja saatat ihmetellä, mikä on kehitystutkimuksen kurssi? Itse asiassa kehitystutkimus on monitieteinen ala, joka kattaa laajasti sosiaaliseen, kulttuuriseen, taloudelliseen ja poliittiseen muutokseen liittyvät kysymykset köyhyyden torjumiseksi ympäri maailmaa. Kehittämisopintoihin ilmoittautuneet opiskelijat voivat oppia eri aihepiirien eri aihepiireistä, jotka vaihtelevat ympäristötutkimuksista, naistutkimuksista, rauhan ja konfliktitutkimuksista kansanterveyteen, kansainvälisiin suhteisiin ja tekniikkaan. Kehittämisopintojen opetussuunnitelmassa pyritään usein luomaan korkeatasoista opiskelijoiden tietoisuutta ja kriittistä ajattelutaitoa.

Ne, jotka suorittavat tällaisen kurssin, menevät usein pois useista käytännön taidoista. Näihin voivat kuulua analyysi- ja päättelykykyjen lisääntyneet kyvyt, luottamusta johtava tutkimus ja viestintätaidot, jotka soveltuvat erityisesti loogiseen argumentaatioon ja yhteistyöhön.

Kehittämistutkimuksen kurssin hinta vaihtelee suuresti sen mukaan, missä se tarjotaan ja kuinka kauan kurssi kestää. Jotkut perustuvat lukukauden aikatauluun, kun taas toiset tarjotaan tietyn määrän viikkoja.

Kurssit kehitystutkimuksissa johtavat usein uraan, jotka työskentelevät konsulttina, neuvonantajana tai päättäjien kanssa johtavien kansainvälisten järjestöjen, kuten Yhdistyneiden Kansakuntien, Maailmanpankin ja Maailman terveysjärjestön kanssa. Tämä oppiaine voi myös auttaa opiskelijoita, jotka haluavat tulla perustajiksi tai johtajiin voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ympäri maailmaa tai jotka pyrkivät palvelemaan valittuja virkamiehiä vaikuttavat yleiseen järjestykseen. Kehitystutkimukset voivat myös johtaa uraan akateemisena tutkijana tai kouluttajana.

Tämän alan globaalin luonteen vuoksi on vain sopivaa, että joitain kursseja tarjotaan opiskelijoille ympäri maailmaa verkko-oppimisen kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.