Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 114 verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Kielet 2023

114 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Kielet 2023

Yleiskatsaus

Korkeakouluopetusta yleensä kohdennetaan tiettyyn aiheeseen. Ne ovat usein yksi akateeminen termi ja ne on toteutettava tutkintoon tai sertifiointiin. Niitä voidaan myös pitää erillisenä luokana.

Mikä on kurssi kielillä? Tämän tyyppinen kurssi yleensä opettaa opiskelijoille vieraan kielen puhuttuja ja kirjallisia muotoja. Opiskelijat usein joutuvat kieleen ja oppivat sen historiasta, kulttuurista ihmisistä, jotka puhuvat sitä ja kielten sosiaalisista näkökohdista. Nämä kurssit ovat saatavilla aloittelijoille ja opiskelijoille. Saatavilla on joukko kielikursseja, mukaan lukien englanti, kiina, korea, ranska, saksa, italia, venäjä, portugali ja vietnam. Jotkut koulut tarjoavat myös viittomakieltä.

Kurssilla vieraalla kielellä on mahdollisuus tarjota mittaamattomia etuja. Se voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden hioa kirjoitustaitoja omalla äidinkielellään, mikä hyödyttää akateemista ja ammatillista uraa. Opiskelija voi myös oppia kuuntelumenetelmiä ja ei-verbaalisia taitoja.

Tämän tyyppisen kurssin kustannukset vaihtelevat koulun mukaan. Jos otetaan osana tutkintoa, jokaisella koululla on tarvittava määrä kursseja ohjelman loppuunsaattamiseksi. Tämä vaikuttaa lukukausien kokonaishintaan.

Ulkomaisen kielen ymmärtäminen ja puhuminen voi hyödyttää lähes mitä tahansa uraa. Opiskelijat, jotka ottavat näitä kursseja, saattavat vain haluta laajentaa tietämystään maailmasta, mutta monet ottavat tämän askeleen askeleena maailmanlaajuiselle työlle, kuten kansainväliselle myyntiedustajalle, kääntäjälle tai kouluttajalle. Vaikka henkilö ei matku, monet ammatit hakevat bi- tai monikielistä henkilökuntaa. Nämä urat voivat olla toimittaja, matkatoimisto, sosiaalityöntekijä, kustantaja tai pankkiiri. Lisäksi nämä kurssit sopivat hallitukselle ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, kuten diplomaatti- tai viestintäpäällikölle.

Erilaisia ​​kielikursseja löytyy verkosta ja kouluista ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Kielet
Opintoalat
  • Kielet (114)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto