Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 10 verkossa Kurssit Ohjelmat sisään Matkailu 2023/2024

10 verkossa Kurssi Ohjelmat sisään Matkailu 2023/2024

Yleiskatsaus

Joissakin maissa kurssi viittaa yksittäiseen akateemiseen yksikköön, joka on valmistunut tiettynä ajanjaksona, esimerkiksi lukukaudeksi. Muissa paikoissa kurssi sisältää koko tutkintoon tarvittavien luokkien tai moduulien spektrin, ja se voi kestää useita vuosia loppuun.

Mikä on verkkokurssi matkailussa? Maailmalla matkailuala kukoistaa, ja tämä kurssi voi auttaa opiskelijoita valmistautumaan menestykselliseen uraan teollisuudessa. Se voi tarjota opiskelijoille tietoa liiketoiminnan johtamisesta ja taloudesta. paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä lakeja, joilla säännellään matkailua; ja päivittäiset tiedot tapahtumasuunnittelusta, matka-neuvotteluista, ruokapalveluista ja muista matkailun kannalta olennaisista sisällöistä.

Matkailun kurssi soveltuu sekä työpaikalle että arkeen. Kurssi voi tarjota opiskelijoille taitoja viestinnän, organisaation, asiakaspalvelun ja varainhoidon. Opiskelijat voivat myös oppia kulttuurin herkkyyttä kansainvälisen matkailuteollisuuden navigointia varten.

Kurssit ja kestoajat voivat vaihdella riippuen siitä, missä niitä tarjotaan ja kuinka kauan ne kestää. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita kustannuksista tai mahdollisuudesta taloudelliseen tukeen, ota yhteyttä akateemiseen laitokseen, joka ylläpitää sinua kiinnostavaa kurssia.

Niille, jotka haluavat tutustua uuteen paikkaan ja matkustaa meriin tai taivaaseen, verkkokurssit voivat avata ovia risteily- tai lentoyhtiöille. Tämä kurssi voi myös olla sovellettavissa hallinnointiin matkailukohde, kuten lomakeskus, teemapuisto tai kasino. Matkailun opiskelijat voivat erikoistua virkistäytymiseen, vieraanvaraisuuteen ja ruokapalveluihin, tapahtumien hallintaan tai matkoihin.

Työn ja perheen sitoumusten välillä ei kaikilla opiskelijoilla ole aikaa perinteisiin luokkiin, mutta oppilaitosten online-kurssit tekevät opiskelusta kätevästi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Matkailu
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto